Connect with us

technokrata

Cisco Expo: idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az év hálózati konferenciája és kiállítása

Dotkom

Cisco Expo: idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az év hálózati konferenciája és kiállítása

A Cisco Systems Magyarország idén ötödik alkalommal rendezi meg hálózati konferenciáját, a Cisco Expo-t, amely a hálózati gazdaság szakembereinek legnagyobb és legjelentősebb hazai szakmai fóruma.

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Cisco Expo 2002 célja, hogy a legértékesebb és leghasznosabb hálózati, informatikai és üzleti információkat eljuttassa a magyar vállalatok üzleti vezetőihez és technológiai szakembereihez.

Napjainkban a vállalatvezetők számára jelentkező egyik legnagyobb kihívás, hogy a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése révén megőrizzék, s ha lehet, javítsák vállalatuk versenyképességét, új piacok feltárásával növeljék bevételüket, erősítsék vállalatuk piaci, pénzügyi pozícióját. Mennyiben adhat választ ezekre a kihívásokra az e-gazdaság, az Internet alkalmazása?

A Cisco Expo előadói ezekre a kérdésekre igyekeznek választ adni. A rendezvény plenáris ülésén előadást tart Rob Lloyd úr, a Cisco Systems európai elnöke, aki előadásában gyakorlati példákkal szemlélteti, hogyan segíthetnek az innovatív technológiák és az Internet a vállalati hatékonyság növelésében, a költségek csökkentésében. A Cisco Expo technológiai szekcióiban az adattároló-, optikai-, és tartalomszolgáltató hálózati megoldások mellett bemutatásra kerülnek az IP telefónia, az adat-, hang, videó-integráció, a vezeték nélküli hálózati hozzáférés, a hálózati biztonság és a Cisco vállalati hálózatmenedzsment újdonságai. Az előadásokat a Cisco Systems, illetve nemzetközi és hazai partnerei, valamint a Cisco megoldásokat alkalmazó cégek vezetői és szakemberei tartják.

A Cisco Expo demo-termében valós vállalati helyzetet modellező környezetben látható Cisco megoldások egyrészt az AVVID alapú hálózati alkalmazások (IP telefónia, videokonferencia) lehetőségeit, másrészt a hálózatok menedzselésére szolgáló új eszközöket demonstrálják. Bemutatásra kerülnek a Cisco hálózatbiztonsági megoldásai és menedzselésük, továbbá a hálózati eszközök QoS képességei, valamint a vezeték nélküli LAN kiterjesztést megvalósító AiroNet berendezéscsalád legújabb modelljei is.

A Cisco Expo 2002 időpontja és helyszíne: 2002. november 26-27. MOM Park, UCI Palace Mozi (1123 Budapest, Alkotás út 53.)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek