Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco Expo: idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az év hálózati konferenciája és kiállítása

Dotkom

Cisco Expo: idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az év hálózati konferenciája és kiállítása

A Cisco Systems Magyarország idén ötödik alkalommal rendezi meg hálózati konferenciáját, a Cisco Expo-t, amely a hálózati gazdaság szakembereinek legnagyobb és legjelentősebb hazai szakmai fóruma.

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Cisco Expo 2002 célja, hogy a legértékesebb és leghasznosabb hálózati, informatikai és üzleti információkat eljuttassa a magyar vállalatok üzleti vezetőihez és technológiai szakembereihez.

Napjainkban a vállalatvezetők számára jelentkező egyik legnagyobb kihívás, hogy a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése révén megőrizzék, s ha lehet, javítsák vállalatuk versenyképességét, új piacok feltárásával növeljék bevételüket, erősítsék vállalatuk piaci, pénzügyi pozícióját. Mennyiben adhat választ ezekre a kihívásokra az e-gazdaság, az Internet alkalmazása?

A Cisco Expo előadói ezekre a kérdésekre igyekeznek választ adni. A rendezvény plenáris ülésén előadást tart Rob Lloyd úr, a Cisco Systems európai elnöke, aki előadásában gyakorlati példákkal szemlélteti, hogyan segíthetnek az innovatív technológiák és az Internet a vállalati hatékonyság növelésében, a költségek csökkentésében. A Cisco Expo technológiai szekcióiban az adattároló-, optikai-, és tartalomszolgáltató hálózati megoldások mellett bemutatásra kerülnek az IP telefónia, az adat-, hang, videó-integráció, a vezeték nélküli hálózati hozzáférés, a hálózati biztonság és a Cisco vállalati hálózatmenedzsment újdonságai. Az előadásokat a Cisco Systems, illetve nemzetközi és hazai partnerei, valamint a Cisco megoldásokat alkalmazó cégek vezetői és szakemberei tartják.

A Cisco Expo demo-termében valós vállalati helyzetet modellező környezetben látható Cisco megoldások egyrészt az AVVID alapú hálózati alkalmazások (IP telefónia, videokonferencia) lehetőségeit, másrészt a hálózatok menedzselésére szolgáló új eszközöket demonstrálják. Bemutatásra kerülnek a Cisco hálózatbiztonsági megoldásai és menedzselésük, továbbá a hálózati eszközök QoS képességei, valamint a vezeték nélküli LAN kiterjesztést megvalósító AiroNet berendezéscsalád legújabb modelljei is.

A Cisco Expo 2002 időpontja és helyszíne: 2002. november 26-27. MOM Park, UCI Palace Mozi (1123 Budapest, Alkotás út 53.)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés