Connect with us

technokrata

ASUS M2400E – a világ egyik legkönnyebb, itthon is kapható noteszgépe

Dotkom

ASUS M2400E – a világ egyik legkönnyebb, itthon is kapható noteszgépe

Még 2 kilogramm sincs az ASUS noteszgép tömege, pedig minden fontos elem megtalálható a mobil számítógépben.

A 14,1 colos kijelzővel bíró noteszgép LCD-je maximum 1024×768-as felbontás megjelenítésére képes. Mobil Pentium 4-es processzorral rendelkezik, abból is egy 1,7 GHz-es változat került az M2400E-be. Memóriájának mennyisége szabványosnak mondható; 256 MB-nyi 266 MHz-es DDR SDRAM található a notebookban. 40 GB-os merevlemezzel és DVD-ROM-mal (vagy igény szerint DVD/CD-RW-vel) rendelkezik, illetve külső floppy meghajtóval, ami az optikai meghajtó helyére illeszthető.

Az integrált modemet is tartalmazó SIS650-es chipkészletű alaplapban egy hálózati csatoló és egy hangkártya is megtalálható. Portok tekintetében hasonlóképpen van ellátva, mint testvérei: egy FireWire port, két USB port, egy párhuzamos és egy infra port került a noteszgépbe, amely ezek mellett még egy PortBar-II csatlakozóval is rendelkezik, illetve PCMCIA bővítésre is lehetőség van.

Az ergonómikus magyar billentyűzettel is kapható ASUS M2400E – lítium-ion akkumulátora révén – üzemideje 4 és fél óra. A két év garanciaidővel bíró noteszgép tömege 2 dekagrammal 2 kilogram alatt van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle