Connect with us

technokrata

A Motorola biztosítja a prágai NATO tanácskozás kommunikációs rendszerét

Dotkom

A Motorola biztosítja a prágai NATO tanácskozás kommunikációs rendszerét

Az alkalmazott rendszer ezúttal is egy nagy kapacitású, digitális megoldásra épül, amely segítségével a delegációk hatékonyan kommunikálhatnak a tanácskozás alatt.

A Motorolát kérték fel a november 21-22-i, prágai NATO találkozó kommunikációs rendszerének biztosítására. 1999-ben a Motorola gondoskodott a NATO tanácskozás hasonló feladatainak ellátásáról Washington D.C-ben. Az alkalmazott rendszer ezúttal is egy nagy kapacitású, digitális megoldásra épül, amely segítségével a delegációk hatékonyan kommunikálhatnak a tanácskozás alatt.

A több mint 12 ezer fő számára a Motorola Tetra rendszere kínál megfelelő kapacitású kommunikációs lehetőséget, eleget téve minden egyes küldöttség kommunikációs igényeinek. A rendszer a körülményeknek megfelelő magas szintű titkosítással működik majd.

A Tetra digitális rádió kézibeszélői a szokásos kétirányú kommunikáción kívül a mobil telefon előnyeit is kínálják használóiknak: üzenetküldési és adatforgalmi funkciókat. A tanácskozáson a cseh külügyminisztérium munkatársai felügyelik majd a Motorola Tetra rádiókat, és a rendezvény időtartamára minden küldöttségnek kölcsönöznek öt készüléket.

A NATO csúcsot kiszolgáló Tetra hálózat a jelenlegi rendszerre épít, amelynek Prága városa a tulajdonosa. A Motorola által kiépített prágai rendszer hétköznapi körülmények között közlekedési és útfenntartási munkálatokat támogat, és a városi rendőrség is igénybe veszi szolgáltatásait. A közelmúlt árvízvédelmi munkáit a Motorola további kézibeszélő készülékekkel segítette.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle