Connect with us

technokrata

PiK-SYS és Glück&Kanja – együttműködési szerződés

Dotkom

PiK-SYS és Glück&Kanja – együttműködési szerződés

PiK-SYS Kft. együttműködési szerződést kötött a német Glück&Kanja OpenPGP szabványra épülő titkosítási és hitelesítési megoldásokat fejlesztő német Glück&Sanja AG-val.

A megállapodás szerint a PiK-SYS Kft. lett a CryptoEx termékcsalád hivatalos magyarországi forgalmazója és támogató központja. A CryptoEx teljesen kompatibilis a korábbi PGP termékekkel, emellett az X.509 (S/MIME) szabványt is támogatja.

Az 1991-ben alakult, németországi Glück&Kanja AG biztonsági megoldásokkal foglalkozik; OpenPGP szabványon alapuló, saját fejlesztésű adatvédelmi szoftvereit CryptoEx néven hozza forgalomba. A CryptoEx szoftverek korábban Biodata CryptoEx SecureDesk néven is forgalomban voltak.

A PiK-SYS Kft. szintén 1991-ben alakult, magyar tulajdonú magánvállalkozásként, mint a McAfee Inc. hivatalos magyarországi képviselete. Megoldásszállítóként a következő területeken szerzett tapasztalatokat: központilag felügyelt vírusvédelmi rendszerek (munkaállomás, szerver, Internet-kijárat); tűzfalak és VPN (virtual private network); adattitkosítás, nyilvános kulcsú infrastruktúra (PKI).Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle