Connect with us

technokrata

Újabb díj az Oracle adatbáziskezelőjének

Dotkom

Újabb díj az Oracle adatbáziskezelőjének

Az Intelligent Enterprise magazin olvasóinak szavazatai alapján továbbra is az Oracle nyújtja a piac legkedveltebb adatbázisszerverét.

Az Intelligent Enterprise 2002-es olvasói díját az adatbázis-kiszolgálók kategóriájában az Oracle9i adatbázis-kezelő nyerte, maga mögé utasítva a Microsoft SQL Server, IBM DB2 és NCR Teradata rendszereket. Az Oracle további nyertes termékei az Oracle9iAS Portál a vállalati portálalkalmazások kategóriájában, valamint az Oracle Financials a gazdálkodásirányítási alkalmazások között.

Az Intelligent Enterprise magazin közel százezer, jellemzően informatikai és üzleti szakemberekből álló olvasótábora az idei évben is megerősítette, hogy az Oracle a világ legkelendőbb adatbázis-kezelője az adattárházakat és üzletiintelligencia-rendszereket alkalmazó cégek körében.

Az Oracle9i adatbázis-kezelő gyakorlatilag az egyetlen olyan adatbázis-kiszolgáló, amely az üzleti intelligencia-szolgáltatások széles körét integráltan tartalmazza, méretrugalmas adattárház-kezelést, ETL (adatmozgatási), OLAP (online elemzés feldolgozás) és adatbányászati funkciókat biztosítva. A felhasználók most az adatok hatékony konszolidálásával egyetlen adatbázisszerveren átfogó vállalati adattárházat alakíthatnak ki, amelyet összetett és kifinomult adatelemzésekhez használhatnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök