Connect with us

technokrata

Kijavították a Norton Internet Security-ban talált hibát

Dotkom

Kijavították a Norton Internet Security-ban talált hibát

A korábban e-mailek eltűnéséért felelős hiányosságot kijavította a Symantec, s minden olyan felhasználó, aki nem kapcsolta ki az automatikus LiveUpdate-et, már rendelkezik is ezen frissítéssel.

A Symantec Norton Internet Security 2003-as verzióját érintő probléma azokat érintette, akik egy külön eszközt használtak arra, hogy megszabadítsák postafiókjukat a spamtől. Az egyik pórul járt áldozat elmondása szerint az Outlook XP megnyitásakor olyan levelek tucatjai fogadták, amelyek nem tartalmaztak értelmezhető header információt, nem rendelkeztek bejegyzési idővel és dátummal, és tartalmuk mindössze a következőből állt: Symantec Email Proxy deleted the following email message.

Norman Kohlberger, a Symantec regionális termékmenedzsere szerint a problémát a Norton Spam Alert memóriakezelési problémái okozták. A Norton Internet Security 2003 ezen képessége a postafiókba érkező spam kiszűrése – ami néha nem úgy működött, ahogy kellett volna. A hiba akkor lépett fel, ha a következő események egyike adott volt: a számítógép már régóta be volt kapcsolva (újraindítás nélkül), az Outlook felhasználók nagyszámú e-mailt kaptak egyszerre vagy amikor a kliens gyakran ellenőrizte a szervert új e-mailekért.

Kohlberger nem tudott választ adni, hány felhasználót érintett a hiba, de annyi kiderült, hogy csak kisszámú felhasználó panaszkodott. Nemrég megjelent a hiba javítása, amelyet minden Norton Internet Security 2003-at alkalmazó felhasználó már be is szerzett az automatikus működésű LiveUpdate-nek köszönhetően.

A Norton Internet Security fő részét a Norton AntiVirus és a Norton Personal Firewall adja, amelyről részletesebb ismertetés olvasható a Gyakorlat rovatban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle