Connect with us

technokrata

SMC: hálózati kártya és modem egy eszközben

Dotkom

SMC: hálózati kártya és modem egy eszközben

Az SMC bejelentette új EZ Multifunction PC Card 56 k fax/modem nevű termékét, mely egyszerre képes ellátni egy nagysebességű Ethernet hálókártya és egy modem feladatait.

Az SMC8034TX-56K adapterek 10 Mbps-os és 100 Mbps-os full duplex üzemre egyaránt képesek és sebesség egyeztetéssel (auto-negotiation) is rendelkeznek. Kompatibilisek a hagyományos Type II PCMCIA kártyahellyel és a 32-bites CardBus kártyahellyel. Ismerik és támogatják a duplex Ethernet üzemmódot, amelynek révén megkettőzhető a hálózati sebesség.

Az új adapterek képesek V90 vagy K56flex adatátviteli módra (modem), ezt automatikus érzékeléssel tudják kiválasztani. Emellett rendelkeznek még: PCMCIA ügyfél-engedélyező (client enabler) támogatással, és tudják a Fast Ethernet LAN és fax/modem üzemmódokat egyidejűleg használni. A gyártó beépített digitális vonalvédelmet is.

A 10BASE-T/100BASE-TX (RJ-45) csatlakozóval és RJ-11, kétvezetékes telefon-interfésszel rendelkező eszköz a következő operációs rendszerek alá rendelkezik meghajtókkal: DOS, Windows 3.x, 9x, 2000, NT 3.x, NT 4.x, Linux. Fizikai paraméterei: 100x60x3,3 mmSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle