Connect with us

technokrata

Sikeresen zárult a Flag Informatikai Rt. első háromnegyed éve

Dotkom

Sikeresen zárult a Flag Informatikai Rt. első háromnegyed éve

Az IT piac néhány hónapja tartó krízise sok céget megviselt, a Flag Rt. mégis 17,7%-kal több forgalmat produkált az év első kilenc havában tavalyhoz képest.

A Flag Rt. első három negyedévének összes forgalma 1,33 milliárd forint lett, ami 17,7%-kal több a megelőző év ugyanezen időszakához képest. Bár ez az eredmény elmarad a tervektől, a piaci helyzetet tekintve kiemelkedőnek mondható.

Az IT piac néhány hónapja tartó krízise sok céget megviselt nemzetközi és hazai szinten egyaránt. Számos nagy nevű, piacvezető gyártó és IT szolgáltató ad hírt a negatív eredményekről, a forgalom visszaeséséről, elbocsátásokról és egyéb megszorító intézkedésekről.

A Flag Rt.-t eddigi 12 éves piaci tapasztalatának, sikerességének, rugalmasságának és az eddig kialakított sokéves, megbízható ügyfélkapcsolatoknak köszönhetően nem érintette drasztikusan a piac erős stagnálása.
Az ügyletek megvalósulásához, az ügyfelek döntéshozásában érzékelt fokozott megfontoltság és óvatosság miatt sokkal több energiát kellett befektetni az eddigieknél, de a munka most is meghozta gyümölcsét.

A Flag Rt. az utolsó negyedévre is hasonlóan jó eredményeket vár a kilátásban lévő ügyletek ismeretében. Az idei év várható forgalma 1,74 milliárd forint körül alakul tervek szerint, ami a tavalyi forgalomhoz képest 15,2 % növekedést jelent.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle