Connect with us

technokrata

Jéghokizz, és ott lehetsz Floridában az NHL All Star gálán!

Dotkom

Jéghokizz, és ott lehetsz Floridában az NHL All Star gálán!

Az NHL 2003 verseny hazai döntője november 16-án lesz az Árkád üzletházban, ahol kiderül, ki kezeli legügyesebben ezt a játékprogramot, ki utazhat a gálára és a világdöntőre.

Az Ecobit Multimédia Kft., az Electronic Arts világcég magyarországi képviselője a világpremierekkel azonos időben jelenteti meg Magyarországon a legnépszerűbb számítógépes játékokat.

Az NHL 2003 jégkorong program már az üzletekben van és különlegessége, hogy segítségével a hazai játékszeretők nem csak képzeletben, de a valóságban is eljuthatnak az igazi NHL helyszínre, a 2003 elején rendezendő NHL All Star gálára, Floridába.

A nyeremény két főre szól és minden elképzelhető lehetőséget tartalmaz: a repülőn és szálláson túl belépőt a sajtótájékoztatóra, az előmeccsekre, a gálára, és a hírességekkel tarkított fogadásra. A játékkal rendezendő verseny hazai döntője november 16-án lesz az Árkád üzletházban, ahol kiderül, ki kezeli legügyesebben ezt a játékprogramot, ki utazhat a gálára és a világdöntőre.

Az NHL 2003 az EA Sports jubileumi kiadványa, hiszen tizedik éve dolgozzák fel egyre sikeresebben, egyre élethűbben az amerikai kontinensen és világszerte oly népszerű profi hoki világát. Az NHL 2003 ezt a tízévnyi tapasztalatot és törődést ötvözi egy játékban, amely jelenleg a piacon a legjobb sportjátékok egyike.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle