Connect with us

technokrata

Biztonsági másolatok – nagyon gyorsan

Dotkom

Biztonsági másolatok – nagyon gyorsan

A Computer Associates és a Microsoft bejelentette, hogy 2,6 terabyte/óra teljesítménnyel csúcsot állítottak fel a Windows 2000 Datacenter Serveren futó Microsoft SQL Server 2000 adatbázis biztonsági másolatkészítése során.

[Sajtóközlemény] Az eredmények felülmúlnak minden eddigi, a CA és más szállítók által nyilvánosságra hozott teljesítményt. A teszt során a BrightStor Enterprise Backup visszatöltési teljesítménye 2,2 terabyte/óra sebességet ért el 32 meghajtó használatával. A központi egység átlagos igénybevétele a biztonsági másolatkészítés folyamán 26 százalék volt, a visszatöltés során pedig 12 százalék, 8 CPU-s kiszolgáló vezérlete alatt.

A fent ismertetett teljesítményt a CA BrightStor Enterprise Backup szoftverével és a Brocade, Emulex, Hitachi Data Systems és Quantum cégek által szállított hardverrel érték el. A CA-val és a Microsofttal együtt ezek a vállalatok megalkották a BrightStor Offering konfigurációválasztékot vállalati adatközpontokhoz. Az összeállítás nagyteljesítményű tárolómegoldásokat, szolgáltatásokat és a gyakorlatban legjobban bevált eljárásokat tartalmaz a heterogén információtechnológiai környezetekhez.

A tesztet a Microsoft redmondi bázisán végezték el. 2,5 terabyte-os Microsoft SQL Server 2000 Enterprise Edition adatbázist használtak magas rendelkezésreállású Unisys ES7000 Orion 230 kiszolgálón, melyen a Windows 2000 Datacenter Edition operációs rendszer futott.

Nagyteljesítményű, szervereket tartalmazó magánhálózat (storage area network – SAN) szolgáltatta az alapot, ez optimalizálta az alkalmazások igénybevételét a megoldásban. A SAN kiépítéséhez Hitachi Data Systems Lighting 9980 tárolórendszert használtak, ami nagyteljesítményű Hitachi Fibre Channel lemezegységeket, az iparágban legjobb, 2 Gbit/sec átviteli sebességű Brocade Silkworm 3800 kapcsolókat, valamint Quantum ATL P7000 mágnesszalag-könytárakat tartalmaz. Ezek összesen 32 darab LTO Ultrium szalagmeghajtóval rendelkeztek, melyek a Unisys kiszolgálóhoz Emulex LP9002 Fibre Channel gazdagép-buszadaptereken keresztül csatlakoznak.

A CA, a Microsoft és a BrightStor Offering szállításában érintett partnerek publikációk sorát fogják megjelentetni, melyekben tárolómegoldások konfigurálásának és méretezésének legjobb módszereit ismertetik. Ezek a dokumentumok bemutatják, hogy hogyan lehet különböző típusú tárolómegoldásokat hatékonyan alkalmazni olyan szervezetek igényeinek a kielégítésére, amelyek nagy adatbázissal rendelkeznek, és/vagy nagyon szigorúak a munka folyamatosságára vonatkozó követelményeik. A partnerek bemutatókat, szemináriumokat és közös oktatási programokat is rendezni fognak, hogy elősegítsék a vállalati szintű SQL Server és Windows üzembeállításához szükséges stratégiák elsajátítását.

A teljesítményértékelő teszttel kapcsolatban a Microsoft tanácsadási részlege egy fehér könyvet adott ki, ami röviden ismerteti a teljesítményértékelő teszt elvégzésének és a laboratóriumi környezetnek a részleteit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek