Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hiba a Symantec Norton Internet Security 2003-as verziójában

Dotkom

Hiba a Symantec Norton Internet Security 2003-as verziójában

A Symantec internetes védelemért felelős alkalmazáscsomagjában, a Norton Internet Security 2003-as változatában olyan hibát fedeztek fel, amelynek következtében néhány felhasználó e-mailjei egyszerűen megsemmisültek.

Az eset jelentőségét alacsonynak minősítette a Symantec, mivel a cég elmondása szerint csak kis számú felhasználó érintett a problémában. Ezen kisebbség azok köréből került ki, akik egy külön eszközt használtak arra, hogy megszabadítsák postafiókjukat a spamtől. Az egyik pórul járt áldozat elmondása szerint az Outlook XP megnyitásakor olyan levelek tucatjai fogadták, amelyek nem tartalmaztak értelmezhető header információt, nem rendelkeztek bejegyzési idővel és dátummal, és tartalmuk mindössze a következőből állt: Symantec Email Proxy deleted the following email message.

Ugyan ritkán fordulnak elő hasonló esetek, amikor a vírusvédelmi eszközök véletlenül olyan leveleket törölnek le, melyeket nem kellene, már akadt rá más cégnél is példa erre. Tavaly a McAfee VirusScan nevű szoftvere okozott galibát az Outlook Express 5.5 és 6 használóinak.

A Symantec közölte, már dolgozik a probléma javításán, amely valószínűleg még ezen a héten elérhető lesz, és a LiveUpdate-en keresztül automatikusan le is töltődik majd a felhasználók számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés