Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun: teljesítménynövelő új vállalati oktatási megoldás

Dotkom

Sun: teljesítménynövelő új vállalati oktatási megoldás

A Sun nemzetközi oktatási szakértelmén alapuló globalizált képzési technológiák vállalati megoldásokhoz.

A Sun Microsystems bejelentette új, az egész világra kiterjedő, a globalizált Sun Enterprise Learning Platformra (vállalati oktatási platform) szorosan ráépülő vállalati oktatási megoldását. A globalizált platform és a Sun egész világot átfogó oktatási konzultációs szolgáltatásai, valamint a folyamatosan bővülő oktatóanyagok és elérési módok a tanulás gazdagabb élményét kínálják a földrajzilag szétszórt hallgatóságnak. A vállalatok számára mindez alacsonyabb képzési költségeket, koncentráltabb készségfejlesztést és megnövekedett szervezeti teljesítményt jelenthet, továbbá a szabályozásoknak, valamint az új termékek és szolgáltatások bevezetésére vonatkozó követelményeknek teljesítését. Az új vállalati oktatási megoldás még értékesebbnek bizonyulhat a multinacionális szervezetek számára a különböző országokban lévő munkavállalóknak szóló tanfolyamokkal.

Az új Sun vállalati oktatási platform most lényegesen nagyobb funkcionalitást kínál a francia, német, koreai, japán és egyszerűsített kínai nyelvű felhasználóknak, akik saját nyelvükön és kulturális konvencióiknak megfelelően vihetnek be adatokat.

Az új globalizált technológiai platform a Sun az egész világra kiterjedő konzultációs szakembergárdájának támogatását élvezi. Az oktatási tanácsadók segítséget nyújtanak a cégeknek az oktatási megoldások megtervezésében, üzembe helyezésében és felügyeletében, mindezt a vállalat üzleti céljaihoz, belső képzési rendszeréhez illesztve. A Sun folyamatosan bővíti a tananyagokat is, melybe bevonnak más oktatásitechnológia-gyártókat és tananyagkészítőket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés