Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az SAP modernizálja az USA adóhivatalának belső pénzügyi rendszereit

Dotkom

Az SAP modernizálja az USA adóhivatalának belső pénzügyi rendszereit

A CSC Prime Alliance a mySAP.com platformot választotta az Inland Revenue Service több millió dolláros integrációs programjának lebonyolítására.

Az SAP Public Services Inc. bejelentése szerint a CSC PRIME Alliance a mySAP.com e-business platformot választotta az USA adóhivatala, az Inland Revenue Service (IRS) integrált pénzügyi rendszereinek korszerűsítését célzó kezdeményezés induló fázisának támogatására. A Computer Sciences Corporation (CSC) az IRS üzleti rendszereinek modernizációs programja keretében aláírt alvállalkozói szerződéssel bízta meg az SAP Public Servicest a több tízmillió dollár nagyságrendű, több éves munka lebonyolításával. A szerződés értelmében a mySAP Financials biztosítja majd az IRS modernizációs program integrált pénzügyi rendszerekre vonatkozó kezdeményezésének technikai hátterét.

A projekt célja a bevétel-elszámolás, a vezetői számvitel és a költségvetés-készítés színvonalának javítása. A fejlesztések révén az IRS dolgozói egyszerűbben hozzáférhetnek majd a belső irányítás pénzügyi adataihoz, és az operatív információk ismeretében jól időzített, tényekre alapozott döntéseket hozhatnak, valamint hatékonyabban támogathatják a főkönyvi könyvelést és a költségvetés kidolgozását.

„Az IRS és a hozzá hasonló, magas szintű kormányzati szervek most kezdik felismerni, mekkora hatékonyságjavulást érhetnek el pénzügyi irányítási rendszereik átláthatóságának növelésével” – mutatott rá Tom Shirk, az SAP Public Services vezető elnökhelyettese. „A hatékony és jól kézben tartható pénzügyi rendszer rövid és hosszú távon egyaránt kulcsszerepet játszik a sikeres működésben. Kiválasztásunk újfent igazolta, hogy az SAP megoldásai, ágazati jártassága és szakmai partnerkapcsolatai képesek hozzásegíteni a világ legnagyobb állami szervezeteit az e-government – azaz az elektronikus kormányzati működés – segítségével megvalósítható működési kiválóság eléréséhez.”

A mySAP Financials kiterjedt funkcionalitása és integrációs lehetőségei révén az IRS összegyűjtheti a Kongresszus, valamint a beszámolási duplikációk megszüntetésére és a kormányzathoz befutó adatok konzisztenciájának javítására létrehozott JFMIP-program (Joint Financial Management Improvement Program) által megkívánt világos, pontos és aktuális információkat. A pénzügyi rendszerek korszerűsítésére indított szövetségi szintű kampány részeként valamennyi amerikai kormányszervnek JFMIP-hitelesítéssel rendelkező pénzügyi menedzsment szoftvert kell beszereznie. A mySAP Financials pontos képet ad az IRS munkatársainak az adóbehajtási folyamatokról és lehetővé teszi számukra, hogy a szervezet vezetőinek munkáját segítve, hozzáadott értékké alakítsák a pusztán adminisztratív pénzügyi feladatokat.

Az SAP a CSC PRME Alliance által kiírt tender győzteseként nyerte el a fenti megbízást. A CSC PRIME Alliance elnevezés annak az öt vállalatnak a szövetségét takarja, amelyek stratégiai partner-megállapodást írtak alá a CSC-vel az USA adóbehajtási rendszerét támogató üzleti folyamatok és informatikai háttér korszerűsítésére. Az IRS és a CSC PRIME Alliance által közösen elindított IRS modernizációs program részletes tervet tartalmaz arra nézve, miként lehetne javítani az adóhatóság működésének hatékonyságát, és hogyan használhatná fel az IRS a technika vívmányait az állampolgároknak nyújtott szolgáltatások színvonalának javítására.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés