Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Scala ECE Hungary Kft. 2002. harmadik negyedévi eredményei

Dotkom

A Scala ECE Hungary Kft. 2002. harmadik negyedévi eredményei

A magyar leányvállalat a nemzetközi vállalatcsoporthoz hasonlóan jó eredményekről számolt be.

A Scala Business Solutions magyar leányvállalata, a Scala ECE Hungary Kft. a nemzetközi vállalatcsoporthoz hasonlóan jó eredményekről számolhat be 2002. harmadik negyedévében is.

A Scala ECE Hungary Kft. teljes árbevétele 2002. harmadik negyedévében 672.000 USD-t tett ki, 4,7%-kal haladva meg a 2001. harmadik negyedévi árbevételt. Ez elsősorban a dinamikusan növekvő licenc és karbantartási-árbevételnek köszönhető, amelyek az előző év harmadik negyedévéhez képest együttesen 5,8 %-kal nőttek.

A Scala ECE Hungary Kft. 1993-ban alakult, s a svéd Scala International AB legnagyobb disztribútoraként működött. 1997-ben a Scala ECE és Scala International AB egyesüléséből alakult meg az amszterdami Scala Business Solutions N.V., amelynek a Scala ECE Hungary Kft. a magyarországi leányvállalata. Jelenleg Budapest ad otthont a magyar képviselet mellett a Közép- és Kelet-Európát irányító regionális központnak is.
Magyarországon eddig közel 200 cég választotta a Scala szoftvereit és szolgáltatásait, többek között az Clarion Hungary Kft., az ING Nationale Nederlanden Rt., a Tetra Pak Hungária Kft. és a Zalakerámia Rt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés