Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP 60 millió euró értékű, átfogó outsourcing-megbízást kapott a The CAT Grouptól

Dotkom

A HP 60 millió euró értékű, átfogó outsourcing-megbízást kapott a The CAT Grouptól

Az európai gépjármű-logisztikai vállalattal kötött szerződés 5 éven belül 30 százalékos költségcsökkenést eredményez.

Hatvan millió euró értékű szerződés keretében a HP fogja menedzselni a The CAT Group nemzetközi információs rendszerének egészét. A HP Services teljes körű erőforrás-kihelyezési szolgáltatása a The CAT Group informatikai infrastruktúrájának és berendezéseinek bevezetésére, menedzselésére és finanszírozására is kiterjed.

A szerződés keretében a HP Services üzemelteti és menedzseli majd a The CAT Group Boulogne-ban és Vélizy-ben működő számítástechnikai központjait, illetve biztosítja a vállalat 2.800 nemzetközi felhasználója által igénybe vett Microsoft® Exchange elektronikus levelezési szolgáltatást. A HP Services máris átvette a CAT 28 munkatársát. Emellett a vállalat informatikai eszközei is átkerülnek a HP Services-hez, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy az informatikai infrastruktúra fokozatos átalakításával növelje ügyfele versenyképességét.

Az outsourcing-szerződés várhatóan 25-30 százalékos megtakarítást eredményez a The CAT Group számára a következő öt év során.

A rugalmas és reagálókész informatikai környezet kiépítése mellett az outsourcing-szerződés nyomán arra is lehetősége nyílik a The CAT Groupnak, hogy az alkalmazásfejlesztésre több pénzügyi és emberi erőforrást fordítva, minden energiáját gépjármű-logisztikai alaptevékenységére összpontosítsa.

Francesco Serafini, a HP Services EMEA régióért felelős elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója szerint a szerződés jelentős mértékben hozzájárul a HP regionális növekedési stratégiájának gyakorlati megvalósításához: „Megállapodásunk is bizonyítja, hogy a HP Services maradéktalanul képes átvállalni az összetett, változó és rugalmas informatikai környezet menedzselését azoktól a vállalatoktól, amelyek minden figyelmüket alaptevékenységük fejlesztésére szeretnék fordítani.”

„A HP Services mindent megtesz azért, hogy az erőforrás-kihelyezési folyamat keretében mérhető üzleti előnyökhöz juttassa ügyfeleit. A The CAT Group szakembereivel szorosan együttműködve dolgozunk az öt éven belül elérhető költségmegtakarítások és a kapcsolódó új beruházási lehetőségek azonosításán.”

A Renault által a bel- és külföldön értékesített termékek szállítására 1957-ben alapított CAT Group a gépjárműipart kiszolgáló logisztikai ágazat vezető európai szereplője. A jelenleg a Global Automotive Logistics csoport részeként működő vállalat 19 franciaországi és külföldi leányvállalata mintegy 2.600 szakembert foglalkoztat szerte a világon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés