Connect with us

technokrata

Új elnök-vezérigazgató a telnet élén

Dotkom

Új elnök-vezérigazgató a telnet élén

A telnet Magyarország Rt. közgyűlése augusztus 15-i hatállyal új elnök-vezérigazgatót nevezett ki.

Az Index értesülései szerint a telnet Magyarország Rt. közgyűlése augusztus 15-i hatállyal új elnök-vezérigazgatót nevezett ki.

“Az előző, rendkívül fiatal és a maga szakterületén sikeres, de a napi pénzügyekben kevésbé jártas vezető, Nemes Dániel lemondása arra késztette a tulajdonosokat, hogy új vezetőt keressenek a megváltozott helyzethez” – írja a közlemény. Az új vezérigazgató, Nemeskéry Géza, a vállalatirányításban és menedzselésben tapasztalatokat szerzett fiatal szakember. A tulajdonosok elvárása a cég eredményeinek javítása és új üzletpolitika kidolgozása.

Nemes Dániel, a részvénytársaság elnök-vezérigazgatója 6 év sikeres munka után jelentette be távozását június végén stratégiai nézeteltérésekre hivatkozva.

Az 1996-ban alapított telnet Magyarország Rt. egyike a legnagyobb hazai internetes társaságoknak. Tevékenységei közé tartozik az Internet hozzáférés-szolgáltatás, a tartalom- és website-fejlesztés és -kezelés, továbbá a hálózati biztonságtechnika elsősorban közepes- és nagyvállalatok illetve internetes cégek számára. A telnet Magyarország Rt. tulajdonában van a stop! Network, az egyik legnépszerűbb hazai általános portál. Főbb ügyfelei a CIB Bank, Colliers, Concorde Direct, Danubius Rádió, EMI Music, GlaxoSmithKline, HBW Express, HypoVereinsBank, IBM Magyarország, IDG Hungary, Klubrádió, Pannon GSM, Prím, portfolio.hu, Roxy Rádió, SUN Microsystems, Well.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák