Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenesen letölthető zenék az RIAA honlapjáról

Dotkom

Ingyenesen letölthető zenék az RIAA honlapjáról

Az amerikai székhelyű, digitális szerzői jogok betartásáért harcoló szervezet, az RIAA honlapja tegnap áldozatul esett a hackereknek: feltört website-járól kalóz MP3-ak váltak letölthetővé.

Ugyan csak néhány órán keresztül állt fenn az eset, mégis elég kínos az RIAA (Recording Industry Association of America) számára. Az ismeretlen támadók ugyanis úgy próbálták kifejezni ellenvéleményüket (melyben elítélik a szervezet szigorát), hogy szabadon letölthetővé tettek a weblapon több tucat (természetesen kalóz) MP3-at, illetve népszerűsítették az online file-cserét.

Az RIAA szóvivője szerint a rendet hamar helyre tudták állítani, a biztonsági hiányosságoknak pedig utánanéznek, melynek révén a hackerek fel tudták törni a website-ot. Mindenesetre nem az első eset, nem is olyan rég (július végén) már feltörték egyszer az RIIA website-ját, akkor DoS-támadással sikerült a behatolóknak megfektetni a site védelmét.

Az akció sikere mindazonáltal kérdéses: a szervezet tagjait nem tántorítja el céljuktól, akit pedig érdekel a file-csere, az eddig is relatíve szabadon űzhette. Csak az indulatok kavarognak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés