Connect with us

Hirdetés

technokrata

IFS Applications frissítés, illetve kiterjesztés a Svéd Polgári Repülési Hatóságnál

Dotkom

IFS Applications frissítés, illetve kiterjesztés a Svéd Polgári Repülési Hatóságnál

A Svéd Polgári Repülési Hatóság frissítette IFS Applications rendszerét, valamint kiterjesztette annak használatát.

Az IFS több mint 15 millió svéd korona értékű szerződést kötött a Svéd Polgári Repülési Hatóság (Swedish Civil Aviation Authority – SCAA) adminisztrációs rendszerének frissítésére és bővítésére. A pénzügy-számviteli szoftver új verziója került bevezetésre, valamint az IFS Applications használatának kiterjesztésével számos svéd repülőtéren a karbantartó szakemberek az IFS Service Management szoftverét fogják használni a pótalkatrészek logisztikájához, valamint a karbantartási és szervizmunkálatok tervezésére, adminisztrációjára és számlázására.

Az SCAA hozzávetőlegesen 4.000 alkalmazottal rendelkezik és árbevétele meghaladja az 5 milliárd svéd koronát. A szervezet, melynek tevékenysége 19 repülőtérre terjed ki felelős a légi irányításért Svédországban. Az SCAA a repülésbiztonsági hatóságon keresztül (Aviation Safety Authority) felel a polgári repülésben használt repülőgépek biztonságáért és repülésre való alkalmasságáért is. Működésükhöz hozzátartozik továbbá a kiterjedt ingatlan kezelés, valamint a szerviz- és projekt menedzsment.

Az SCAA az IFS adminisztrációs rendszerét 1995 óta használja. A frissített megoldás egyszerűsíteni fogja az adminisztrációt a különböző üzleti folyamatok jobb együttműködésének és integrációjának lehetővé tételével. Egyebek között az elektronikus számlakezelés bevezetésével megkönnyíti az évente mintegy 140.000 darab szállítói számla menedzselését. A papír alapú számlákat nem szükséges többé a különböző szervezeti egységek között küldözgetni. Ehelyett a szkennelt számlák összevethetők a beszerzési megrendelésekkel és számítógépen engedélyezhetők.

„Az IFS jövőképe, hogy a legelégedettebb ügyfelekkel rendelkezzen a piacon. Az SCAA részéről mutatkozó folyamatos bizalom azt jelzi számunkra, hogy jó úton járunk” – mondta Gösta Blomqvist az IFS Sweden elnöke.

Az új rendszerrel 1.500 felhasználó fog dolgozni 38 különböző helyszínen. A megoldás @IFS alapon fog működni, mely ASP szolgáltatásokat nyújt a skandináv régióban. A bevezetés már elkezdődött, a teljes megoldás várhatóan jövő év elején mehet élesbe.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés