Connect with us

technokrata

BEA és Borland: Java és Webservices megoldások

Dotkom

BEA és Borland: Java és Webservices megoldások

A BEA és a Borland bejelentette a Borland Jbuilder BEA Weblogic Editionnel kapcsolatos terveit, miszerint új disztribúciós és viszonteladói kapcsolatokat építenek ki és integrálják a termékeket.

A Jbuilder, Weblogic Edition egy kiemelt Jbuilder támogatást biztosít a fejlesztőknek az enterprise megoldások létrehozására, és a BEA Weblogic Platform 7.0-ra való üzembe helyezésére. A fejlesztők, akik a Jbuilder környezetben dolgoznak, ki tudják használni a BEA Weblogic Workshop előnyeit, amely integrált fejlesztői frameworkként leegyszerűsíti az alkalmazásfejlesztőknek a megbízható webes szolgáltatások létrehozását. A BEA és a Borland egyetértettek abban, hogy közösen irányítják a termékfejlesztést a Jbuilder, BEA Weblogic Edition tulajdonságainak ajánlásával (mint például a problémamentes alkalmazás-üzemebehelyezés a BEA Weblogic Serverre és a BEA Weblogic Workshopban elsőként ajánlott, új JWS (Java Web Services) szabványok támogatása.

A BEA és a Borland megegyezett a kereskedelmi és marketing tevékenységek összehangolásában is a Jbuilder Weblogic Edition sikerének érdekében. A vállalatok egyetértettek a fejlesztői termékcsomagok közös disztribúciójában, a BEA és a Borland kereskedelmi részlegeinek együttműködésében, a Jbuilder, Weblogic Edition közösen végzendő piacra juttatásában és egy új viszonteladói egyezmény létrejöttében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle