Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson a Világcsúcs a Fenntartható Fejlődésről konferencián

Dotkom

Az Ericsson a Világcsúcs a Fenntartható Fejlődésről konferencián

Az Ericsson bemutatja a fenntartható fejlődés irányelveit figyelembe véve kifejlesztett termékeit és üzleti megoldásait a Világcsúcs a Fenntartható Fejlődésről konferencián.

[Sajtóközlemény] A 2002. augusztus 26-ától szeptember 4-éig Johannesburgban megrendezett Világcsúcs a Fenntartható Fejlődésről konferencián az Ericsson bemutatja a fenntartható fejlődés irányelveit figyelembe véve kifejlesztett termékeit és üzleti megoldásait.

A kommunikáció kulcsfontosságú a fejlődő országok gazdasági és társadalmi fejlődése szempontjából. A távközlés új, energiatakarékos, gyorsan és könnyen telepíthető, gazdaságos és a fejlődő országok szükségleteihez alkalmazkodó megoldásokat kínál.

Szeptember 1-jén (vasárnap), helyi idő szerint 14 órától Mats Dahlin, az Európa, Közel-Kelet és Afrika piaci terület ügyvezető alelnöke részt vesz az Üzleti Nap című szemináriumon. A szeminárium témája: hogyan oldható meg a fejlődő országok bevonása a globális kommunikációs társadalomba. Az eseményre a Hilton Szállóban (Rivonia Road, Sandton) kerül sor. A szemináriumon csak meghívottak vehetnek részt.

Szeptember 2-án (hétfő), helyi idő szerint 9:30–11:00 között az Ericsson bejelenti, hogy egyedülálló együttműködési megállapodást kötött egy vezető humanitárius szervezettel, új távlatokat nyitva a magánszektor és a segélyszervezetek együttműködése terén. Az aláírási ünnepségen Mats Dahlin képviseli az Ericssont. Helyszín: Crown Plaza (Rivonia Road, Sandton).

Szintén szeptember 2-án, helyi idő szerint 13:30-tól Mats Dahlin részt vesz az ENSZ által szervezett, a globális megegyezési programról (Global Compact Program) tartandó kerekasztal-beszélgetésen. Ez zártkörű ülés.

Az Ericsson kiállít Ubuntu községben (Wanderers Complex, North Road, Illovo, Sandton) a 364-es sz. standon. A vállalat előadásokat tart a katasztrófák hatásainak enyhítésére létrejött Ericsson Segítségnyújtási Programról, a fejlődő országok szükségleteihez igazított MiniGSM megoldásokról és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos elgondolásairól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés