Connect with us

Hirdetés

technokrata

Network Associates kémszoftver-céget vásárolt

Dotkom

Network Associates kémszoftver-céget vásárolt

A többek között McAfee tulajdonos Network Associates felvásárolta a hálózati adatfigyelő rendszert fejlesztő Traxess-t.

Az amerikai Network Associates (NAI) a McAfee vírusirtó program mellett a hálózati problémákat orvosló Sniffer tulajdonosa is. A NAI hétfői bejelentése szerint felvásárolta a Traxess Inc.-et, ezzel együtt a Traxess által fejlesztett hálózati adatfigyelő rendszert (Dragnet). A tranzakció összegét nem hozták nyilvánosságra. A Dragnet képes a teljes hálózati forgalom elmentésére, speciális tárolási technológiát alkalmazva. A tárolt adatok alapján a munkatársak által látogatott weboldalak, a hálózaton keresztül küldött file-ok, sőt akár e-mailek szövege is rekonstruálható.

A NAI 2003 második negyedévében kíván megjelenni a Snifferbe ágyazott Dragnet technológiával. Eddig a Sniffert leginkább hálózati problémák felderítésére és analizálására ajánlották, a jövőben viszont hálózatfigyelési és biztonsági funkciókat is elláthat, a Dragnet technológiának köszönhetően.

Ralph Yarro, a Traxess elnöke elmondta: “a Dragnet kifejlesztésébe fektetett több éves munkánk átadásakor biztosak akartunk lenni, hogy a technológiánkat hozzáértő cég vezeti be a piacra. A Network Associates elkötelezettsége a biztonság iránt tökéletes garancia erre.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés