Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Westel GSM Pro rendszerével is segíti az árvíz elleni védekezést

Dotkom

A Westel GSM Pro rendszerével is segíti az árvíz elleni védekezést

A Westel segítséget nyújt az árvíz elleni védekezéséhez: a mobilszolgáltató díjmentesen biztosítja a készülékeket és szolgáltatásait is.

[Sajtóközlemény] A Westel az elmúlt évekhez hasonlóan segítséget nyújt a honvédség és a katasztrófavédelem árvíz elleni védekezéséhez, valamint a lakossági és közösségi javak megóvásának szervezéséhez, mégpedig úgy, hogy a mobilszolgáltató a készülékeket és szolgáltatásait egyaránt díjmentesen biztosítja az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság számára.

Az Európát sújtó rendkívüli időjárás nyomán megáradt folyóknál kialakult veszélyhelyzet miatt a Westel az elmúlt évek gyakorlatát követve ismét készülékekkel és szolgáltatásaival segíti a hazai védekezésben résztvevő szervezeteket, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságot és a Magyar Honvédséget.

Az áradások miatt lakossági és közösségi javak védelmében a különböző szervezetek és magánszemélyek összehangolt munkájára van szükség és ennek során nem nélkülözhető a gyors, azonnali kommunikáció sem. A Westel országos hálózata és a hazai GSM szolgáltatók között egyedülálló GSM Pro rendszere a rendkívüli helyzetben is a Magyar Honvédség és az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság rendelkezésére áll. A GSM Pro nagy előnye, hogy diszpécser- és csoportkommunikációs szolgáltatást is kínál, egyesíti magában a GSM hálózatok és a különcélú professzionális mobil rádiórendszerek előnyeit, s a hagyományos értelemben vett telefonálás mellett lehetővé teszi a csoport- és körözvényhívásokat, a diszpécser és segélyhívó központok azonnali elérhetőségét.

A hazai piacvezető mobilszolgáltató a Magyar Honvédség számára eddig 40 darab csepp és porálló készüléket, valamint a Westel szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges SIM kártyát juttatott el és szükség esetén újabb 40 készülék azonnali átadását vállalja.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság szombaton 50 darab por, víz és ütésálló GSM Pro szolgáltatásra alkalmas készüléket, valamint speciális SIM kártyát vett át a Westeltől, és a szolgáltató az eredményes védekezés érdekében a készülékeket és szolgáltatásait díjmentesen biztosítja a katasztrófavédelem munkatársai számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés