Connect with us

Októberi informatikai és telekommunikációs ´trendek´

Dotkom

Októberi informatikai és telekommunikációs ´trendek´

Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználói, valamint résztvevői számára INFOtrend néven új, konferencia alapú szakkiállítás kerül megrendezésre október 29-31. között a Budapesti Vásárközpontban.

A korábbi INFO kiállítást 2002-ben újrapozícionálta a Hungexpo Rt. Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználói, résztvevői számára INFOtrend néven új, konferencia alapú szakkiállítást kínál október 29-31. között a Budapesti Vásárközpontban.

Az informatika fogyasztókhoz közelálló termékeinek bemutatására, azok értékesítésére pedig INFOmarket néven – a BNV-vel párhuzamosan, szeptember 13-19. között – egy fogyasztási típusú nagyközönség vásár megrendezésével nyújt lehetőséget.

Az INFOtrend Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítás egy teljesen új típusú rendezvény, hiszen a szigorúan a szakmának szóló kiállítást Közép-Kelet-Európában egyedülállóan színvonalas és gazdag konferenciaprogram kíséri. Az előadások az informatika és telekommunikáció jelen piaci állapotainak és a közeljövő trendjeinek felvázolására vállalkoznak. Az INFOtrend emellett a kiállítók igényeit mind jobban kiszolgáló, komplex szolgáltatás-csomagokat kínál, amelyek személyre szabottá teszik a kiállítási részvételt.

A szakmai szervezetek által összeállított konferencia témák: az eEurope plusz ráfordítás és várható eredmény; az információs társadalom fejlődésének eszköze és célja az oktatás; a munkaképesség megőrzését szolgáló informatika, kommunikáció; a közösségi lét minősége és az informatikai alkalmazás.

A kiállítók számára is lehetőség nyílik majd céges prezentációk tartására, nem kevésbé izgalmas témákban, mint a biztonság; az internetes tartalomszolgáltató rendszerek; az e-CRM, az integrált vállalatirányítási és vezetői információs rendszerek; az online marketing; az e-learning, befektetői fórum; technológiai fórum; az e-banking, e-Europe, e-government, és a mobil üzleti szolgáltatások.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom