Connect with us

technokrata

Az Antel Holdings felvásárolja a KPNQwest közép-európai érdekeltségeit

Dotkom

Az Antel Holdings felvásárolja a KPNQwest közép-európai érdekeltségeit

A KPNQwest Ebone Central Europe teljes egészét a Group MENATEP leányvállalata vásárolja fel.

Az Antel Holdings Ltd. – a Group MENATEP leányvállalata – a teljes KPNQwest Ebone Central Europe B.V.-t vásárolja meg a Citigrouptól, amely a 100 százalékos eladásáért most 36,5 millió eurót kap, míg a végleges vételárat a teljes körű pénzügyi könyvvizsgálat után állapítják meg az érdekeltek.

A szóvivői, valamint a vezetőségi nyilatkozatok szerint az Antel Holdings a KPNQwest Central Europe B.V. cégei piaci pozíciójának további fejlesztését és erősítését vette tervbe, nem véletlenül, ugyanis a KPNQwest Central Europe B.V. a legnagyobb alternatív távközlési szolgáltató Közép-Európában.

A felvásárlás – többek közt az Amszterdami Csődbíróság és a Hitelezői Választmány jóváhagyása után – a részvényvásárlási szerződés aláírását követő 20 napon belül zárul le. A felvásárlás révén az Antel Holdings kibővíti működési körét, amellyel beléphet Közép-Európa legdinamikusabb és legfejlettebb távközlési piacaira.

A KPNQwest Ebone Central Europe öt alternatív távközlési céget birtokol és működtet Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, valamint Szlovákiában, amelyek nagyvállalatok, közepes és kisvállalkozások részére, valamint lakossági ügyfeleknek nyújtanak távközlési szolgáltatásokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle