Connect with us

technokrata

Compaq Evo N1005v: Athlon XP-vel felszerelt noteszgép

Dotkom

Compaq Evo N1005v: Athlon XP-vel felszerelt noteszgép

A noteszgépek tekintetében ritkán lehet igazán jó hangrendszerekről beszélni, lévén felhasználási területeik nem különösebben igénylik ezt. A Compaq most megjelentetett notebookja mégis Dolby Digital hangminőséget tud produkálni.

A QuanitSpeed architektúrára épülő AMD Athlon XP mobil processzorral és PowerNow! technológiával felszerelt Compaq Evo N1005v noteszgép szintén az alapfelszereltség részeként tartalmazza a 4X AGP grafikus működést támogató, integrált ATI Mobility Radeon vezérlőt, a nagyméretű, 15 colos XGA TFT képernyőpanelt és a három órányi üzemidőt nyújtó akkumulátort.

A beépített ipari szabvány Mini-PCI modem és Ethernet kártya révén az Evo N1005v noteszgéppel gyerekjáték az internetes illetve hálózati csatlakozás, a Compaq MultiPort megoldás által biztosított vezeték nélküli kommunikáció pedig az új technológiák alkalmazásához szükséges teljesítményt és rugalmasságot garantálja.

Az Evo N1005v vizuális és audiominősége maradéktalanul kielégíti a mobil felhasználók teljesítményelvárásait. Az eszköz felhasználói – DVD és normál tévéképernyő segítségével – mozgóképes videobemutatókat is megjeleníthetnek, a JBL Pro hangszóróknak köszönhetően pedig Dolby Digital hangminőséget érhetnek el. Az Evo N1005v DVD/CD-RW vagy DVD-ROM meghajtóval is megrendelhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle