Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TelstraClear az Ericssont választotta magáncélú IP szolgáltatásai bővítésére

Dotkom

A TelstraClear az Ericssont választotta magáncélú IP szolgáltatásai bővítésére

Az Ericsson és a Juniper Networks megállapodást írt alá a TelstraClearrel a vállalat IP-hálózatainak kapacitásának és lefedettségének bővítésére vonatkozóan.

Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TelstraClearrel a vállalat új-zélandi, nagyvárosok közötti, illetve nagyvárosokon belüli IP-hálózatainak kapacitásának és lefedettségének bővítésére vonatkozóan. Az új berendezések telepítése számos fontosabb központban még ebben a hónapban megkezdődik.

Ezen legújabb telepítés kibővíti a TelstraClear meglévő „Private IP” virtuális magáncélú hálózat (VPN) szolgáltatását, amelynek alkotórészei a Juniper Networks M-sorozatú, illetve ERX Edge útvonalválasztói.

A TelstraClearrel kötött megállapodás értelmében az Ericsson kibővített IP mag- és hozzáférési hálózatot szállít, amely képes a TelstraClear a Juniper útválasztó termékein alapuló VPN szolgáltatását nyújtani.

Az Ericsson VPN telepítése része a TelstraClear konvergált IP-hálózata bővítési folyamatának.

„A magáncélú IP-hálózat lefedettségének növelésével még több vállalkozás fér majd hozzá a szolgáltatáshoz, amely az adatokat, a hangot és a multimédiás fájlokat egy rendkívül nagy sebességű, de megfizethető hálózaton keresztül továbbítja” nyilatkozata Thana Velummylum, a TelstraClear ügyfélszolgálati vezetője.

„Míg a magáncélú IP hálózat kialakításához és működtetéséhez bonyolult rendszerek egész sorára van szükség, használatuk az előfizetők számára rendkívül egyszerű – csak be kell lépniük a hálózatba, és már minden működik is.”

A TelstraClear már 2001 márciusában is az Ericssont választotta Új-Zéland első szolgáltatói minőségű konvergált IP mag- és hozzáférési hálózatának első számú integrátoraként.

„A TelstraClear VPN-je tovább erősíti az új-zélandi vállalataink közötti kapcsolatot. Ez a stratégiai jelentőségű döntés meghatározza a TelstraClear konvergált hálózatának jövőjét” – nyilatkozta On-Fai Lam, az új-zélandi Ericsson vállalat TelstraClear kapcsolatokért felelős részlegének vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés