Connect with us

technokrata

NETÉRT: július elseje gyásznap

Dotkom

NETÉRT: július elseje gyásznap

A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága hírlevelében tájékoztatta a nagyközönséget arról, hogy július elsejét “A Magyar Internet Nemzeti Gyásznapjá”-nak nyilvánították ki.

2002. június 24-én délelőtt a számítógépes egértemetést szervező Netfelhasználók Érdekvédelmi Társaságának (NETÉRT) tárgyalódelegációja, Németh Attila elnök vezetésével javaslatokat terjesztett elő a magyarországi modemes Internet-elérési kedvezményekre vonatkozóan a Matáv számára.

Az eszmecserének különösebb eredményei nem születtek, azonban a Matáv Rt. és a NETÉRT képviselői megállapodtak abban, hogy az egyeztetéseket július első felében folytatják, a kormányzati javaslatok és tárgyalások eredményei ismeretében.

Azóta a Matáv az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelően új internetes konstrukciókat dolgozott ki, mellyel a NETÉRT nem teljesen elégedett.

A társaság csak részben elégedett, ezért július 1-jére – egértemetés helyett – gyásznapi szertartás keretében többek között részvét-e-mailek szétküldését tervezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle