Connect with us

technokrata

NAV 2002, NSW 2002 – World Class Award

Dotkom

NAV 2002, NSW 2002 – World Class Award

A Norton AntiVirus 2002-t és a Norton SystemWorks 2002-t választották a PC World magazin World Class Award díj győzteseinek.

A Norton AntiVirus 2002 az otthoni felhasználók, profik és kisvállalkozások legmegbízhatóbb antivírus megoldása. A Norton SystemWorks 2002 a Symantec problémamegoldó csomagja, mely széleskörű, integrált megoldást kínál arra, hogy a PC-ket mindig optimális teljesítménnyel futtathassuk.

A World Class Award díj nyerteseit a PC World 2002. júliusi számában hirdették ki, az év legjobb hardverei, szoftverei és webhelyei közül választották őket. „Választásunk a teljesítmény, érték, konzisztencia és innováció legjobb ötvözetét testesíti meg” – írják a szerkesztők. „A Norton SystemWorks megfelel minden elvárásnak egy segédprogramcsomaggal szemben, beleértve az állományok helyreállítását, lemezvizsgálatot és antivírus megoldást. […] A másik legjobb a tesztekben a Symantec Norton AntiVirus 2002 volt, kiváló választás a PC-s vírusvédelemre.”

„Mivel ennek az évente megrendezett eseménynek nagy a befolyása, mint intelligens és megbízható információforrás, a Symantec nagy kitüntetésnek tartja, hogy a Norton AntiVirus és a Norton SystemWorks első helyen, egyedül kiemelve kapták meg a PC World 20. évfordulójának World Class Awards díjait” – mondta Steve Cullen, az ügyfél- és klienstermékek szállításának vezető alelnöke. „Továbbra is elkötelezettek maradunk a PC-s társadalomhoz, kiemelkedő termékeket fejlesztünk a legnagyobb kihívást jelentő számítástechnikai problémákra is.”

Az év során korábban készült Norton AntiVirus 2002 áttekintésben a PC World szerkesztői megjegyezték, hogy a termék „megérdemli kiváló hírnevét”. A szerkesztők dicsérték a szoftver hatékonyságát, mellyel a férgek, trójai programok, ActiveX vezérlők, Java appletek, rosszindulatú Word és Excel makrók, E-mail vírusok és a többi ellen véd.

Ezen túl a szerkesztők kiemelték a Norton AntiVirus 2002 számos szolgáltatását és komponensét, melyek a védelmet erődítik és a használhatóságot javítják, beleértve az automatikus LiveUpdate-et, mely automatikusan letölti a frissítéseket az újabb vírusok ellen; a rendszerindító CD-t, mellyel vírusfertőzés esetén könnyebb a helyreállítás; a Script Blocking szolgáltatást, mely a gyorsan terjedő, script-nyelven alapuló fenyegetések, mint az I Love You és az Anna Kournikova vírusok útját állja.

Említették az AutoProtect-et, mely a háttérben megbújva érzékeli a vírusokat a csatolt állományokban mielőtt azok bajt okozhatnának; széleskörű és időzíthető vizsgálatokat, melyek nemcsak a merevlemezeket, de a bejövő csatolt állományokat is górcső alá veszik akár manuális indítással vagy előre beállított menetrend szerint; és végül az integráció a Windows Explorerrel, mely a felhasználók számára igen kényelmessé teszi az antivírus szoftver funkcióinak használatát az Explorer menüjéből.

A Norton SystemWorks 2002 tartalmazza a Norton AntiVirust, mellyel a PC-ket megvédi a vírusoktól; a Norton Utilities-t, mellyel a rendszer teljesítménye optimalizálható; A Norton CleanSweepet, mellyel az Internetből áradó adattörmelék takarítható el; a Roxio GoBackjét, mellyel a rendszer helyreállítása egyszerűsödik; a Norton Web Services-t, mellyel a PC alkalmazások frissítése oldható meg; és a Symantec Web Partners-t, mellyel kényelmes és azonnali problémamegoldó szolgáltatásokat érhetnek el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle