Connect with us

technokrata

Új Sharp notebook: PC-MV10

Dotkom

Új Sharp notebook: PC-MV10

A Sharp e héten mutatta be új notebookjait a nyilvánosságnak a TechXNY PC Expo keretein belül. Mindkét új modelljére jellemző a kis méret és tömeg.

A PC-MV10-es Pentium III-M processzorral rendelkezik, abból is az 1 GHz-es modellel. Memóriából 256 MB-nyi jutott bele, de igény szerint ezt akár 768 MB-ig is lehet bővíteni.

12,1 colos TFT kijelzője maximum XGA (1204×768) felbontásra képes, ennek kihasználásáért a 830M chipset integrált grafikus vezérlője felel. Háttértárként egy 30 GB-os merevlemez került bele, az adatok arhiválásáról és beviteléről egy DVD/CD-RW kombó gondoskodik.

AC97 kompatibilis hangrendszer kapott helyet a notebookban, mely támogatja a 3D-s hangzást is. Rendelkezik beépített hangszóróval, illetve integrált 56 kbps-os modemmel is, emellett megtalálható rajta egy 10/100 mbps Ethernet csatoló és támogatja a IEEE 802.11b-t.

Az átlagban 3 órás üzemidővel rendelkező (kiegészítő akkumulátorral ez az érték 6 órára nőhet) noteszgép előreláthatólag július elején kerül majd forgalomba, 2200 dolláros áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp