Connect with us

Kritikus ponton a Matáv

Dotkom

Kritikus ponton a Matáv

A BUX a szerdai gyengülés után 1,66 százalékos plusszal zárt csütörtökön. A Synergon szintén emelkedett, az Alcatel tovább zuhant, a Nokia négy százalékkal, a svéd Ericsson és a német Siemens 1,7 százalékkal erősödött. A Matáv a technikailag kritikus 800 forinton zárt.

Általános erősödés jellemezte a Budapesti Értéktőzsdét. Az index a tegnapi több mint 4%-os gyengülés után csütörtökön 1,66%-os plusszal zárt. A forgalom meghaladta a 8 milliárd forintot.

A Matáv a tegnapi nagy esés után csütörtökön elérte a technikailag kritikus 800 forintot, mely 3,23%-os erősödést jelent.

A kisebb papírok közül a legjobban (+8,43%) a Synergon erősödött. Az Alcatel tegnapi profit-figyelmeztetése után tovább zuhant a francia mobilkészülék-gyártó részvényének értéke: egy nap alatt több mint 6 százalékkal csökkent az árfolyama.

Ezzel szemben a legtöbb telekom-papír zuhanása megállt, sőt a Deutsche Telekom és az Orange árfolyama jelentősen emelkedett.

Az európai tőzsdeindexeket főleg a Nokia húzta, amely négy százalékkal, a svéd Ericsson és a német Siemens pedig 1,7 százalékkal erősödött. A fő európai tőzsdeindexek kora délután mind nyereségben jártak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom