Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kritikus ponton a Matáv

Dotkom

Kritikus ponton a Matáv

A BUX a szerdai gyengülés után 1,66 százalékos plusszal zárt csütörtökön. A Synergon szintén emelkedett, az Alcatel tovább zuhant, a Nokia négy százalékkal, a svéd Ericsson és a német Siemens 1,7 százalékkal erősödött. A Matáv a technikailag kritikus 800 forinton zárt.

Általános erősödés jellemezte a Budapesti Értéktőzsdét. Az index a tegnapi több mint 4%-os gyengülés után csütörtökön 1,66%-os plusszal zárt. A forgalom meghaladta a 8 milliárd forintot.

A Matáv a tegnapi nagy esés után csütörtökön elérte a technikailag kritikus 800 forintot, mely 3,23%-os erősödést jelent.

A kisebb papírok közül a legjobban (+8,43%) a Synergon erősödött. Az Alcatel tegnapi profit-figyelmeztetése után tovább zuhant a francia mobilkészülék-gyártó részvényének értéke: egy nap alatt több mint 6 százalékkal csökkent az árfolyama.

Ezzel szemben a legtöbb telekom-papír zuhanása megállt, sőt a Deutsche Telekom és az Orange árfolyama jelentősen emelkedett.

Az európai tőzsdeindexeket főleg a Nokia húzta, amely négy százalékkal, a svéd Ericsson és a német Siemens pedig 1,7 százalékkal erősödött. A fő európai tőzsdeindexek kora délután mind nyereségben jártak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés