Connect with us

technokrata

HP Magyarország: szolgáltatás üzletág (HPS)

Dotkom

HP Magyarország: szolgáltatás üzletág (HPS)

A HP és a Compaq május 7-én útjára indított egyesülési folyamatának legújabb eredményei a kialakult üzletági struktúra, üzleti modell, valamint termék és szolgáltatás portfolió.

A HP és a Compaq május 7-én útjára indított egyesülési folyamata az elmúlt több mint másfél hónapban jelentős eredményeket hozott. Kialakult az üzletági struktúra, az üzleti modell, valamint a termék és szolgáltatás portfolió.

Az új HP Magyarország, melynek piaci részesedése eléri a 16%-ot, kifejezetten erős szolgáltatási örökséggel kezdi meg az új időszakot. Az összesített bevételi struktúrában a szolgáltatások üzletág részesedése meghaladja majd a 30%-ot, mely kiemelkedő részarány más HP leányvállalatokhoz viszonyítva.

Világviszonylatban a Hewlett-Packard az ágazat harmadik legfontosabb informatikai szolgáltatója, amit főként annak köszönhet, hogy a cég szolgáltatásai lefedik a termékek teljes életciklusát, a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a támogatásig.

A HP Magyarország szolgáltatások több ágazatot is érintő üzleti és infrastrukturális megoldásokat kínál az ügyfelek részére (távközlési és hálózati szolgáltatók, feldolgozóipar, elektronikus kormányzati működés, pénzügyi szolgáltatások). Ennek keretében a HP a hibamegelőző karbantartástól, a fellépett hibákat elhárító szervizszolgáltatásig, az alapszinttől a felső kategóriáig a szolgáltatások széles skáláját kínálja a felhasználóknak.

A portfolió elemei kiegészítik egymást, így lehetőséget van a teljes körű szolgáltatás megvalósítására, továbbá 160 országban 65.000 informatikai szakember biztosítja a hátteret a szolgáltatási életciklusok bármely pontján. Magyarországon közel 250 IT szolgáltatási szakember nyújt segítséget konzultáció, integráció, rendszertámogatás és outsourcing területén.

Így nem csoda, hogy a HP elsődleges célkitűzése az ágazati vezetői hely fenntartása a legjobb megoldások biztosításával az informatikai beruházás értékének maximális kihasználása mellett, továbbá az üzletmenet élénkítése költségcsökkentéssel, a vállalati készletek bővítésével és optimalizálásával.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle