Connect with us

technokrata

Növeli kutatási és fejlesztési ráfordításait a Scala

Dotkom

Növeli kutatási és fejlesztési ráfordításait a Scala

A Scala kollaboratív ERP szoftvere iránti növekvő kereslet és a szilárd pénzügyi eredmény lehetővé teszi a vállalat kutatási és fejlesztési beruházásainak 3 millió eurós növelését.

Mike Burdett, a Scala Business Solutions vezérigazgatója a május 15-én tartott éves közgyűlésen bejelentette, hogy a társaság a következő 18 hónapban 2,7 millió dollárral (3 millió euróval) növeli a kutatási és fejlesztési (K+F) beruházásait. A fejlesztések célja a termékkínálat megerősítése és kibővítése.

Burdett elmondta, hogy az újabb fejlesztési ráfordításokat a társaság termékei iránti kereslet növekedése inspirálta. A Scala kollaboratív ERP rendszere ugyanis internetes kapcsolódási lehetőséggel kombinálja a standard ERP szoftvert. Emellett a standard üzleti szoftvert a globális vállalatok könnyen – és olcsóbban – üzembe tudják helyezni a legtöbb országban. A Scala-szoftverek több mint 30 nyelven kaphatók és több mint 140 országban vannak felhasználóik.

Több mint 150 Scala alkalmazott dolgozik kutatási és fejlesztési feladatokon. A legfontosabb K+F központ Moszkvában van, ezt támogatják a magyar, svéd és svájci termék-kompetencia központok, ahol nagy tapasztalattal rendelkező termékszakértők fejlesztik folyamatosan a termékeket és bővítik a kínálatot a piaci követelményeknek és a vásárlói igényeknek megfelelően. A szakemberek világszerte szorosan együttműködnek a vevőkkel a szoftver funkcionalitásának növelése és a termékstratégia elfogadtatása érdekében.

Burdett elmondta, hogy a társaság saját forrásaiból finanszírozza az új K+F beruházásokat: ˝Tavaly jó eredményt értünk el. 2002 első negyedéve az ötödik a sorban, amikor pozitív a nettó bevétel. Nyugodtan beruházhatunk, hiszen jó a likviditásunk és alacsonyak a költségek. 12 százalékos költségnövekedés mellett 36 százalékkal tudjuk növelni fejlesztői kapacitásunkat.˝Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp