Connect with us

A NETÉRT-tel tárgyal a Matáv

Dotkom

A NETÉRT-tel tárgyal a Matáv

A Matáv az utóbbi időben számos rendezvény mellett a szerdai net.Wednesday-en sem képviseltette magát a hazai Internet-szolgáltatókkal közösen megvalósított üzleti találkozó keretében, azonban úgy tűnik, hogy június 24-én, a NETÉRT vezetői végre megkezdik tárgyalásaikat a részvénytársaság vezetőivel.

A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társaságának vezetői egy héttel a Matáv kedvezményeinek megszűnése előtt, június 24-én hétfőn, tárgyalni fognak a Matáv Rt. vezetőivel. Céljuk, hogy minél több elfogadható, alternatív javaslatot tegyenek a tárgyalás során.

A Netért egyesület elnöksége továbbra is nyitott minden, az olcsó internetezés megteremtésére irányuló és egyéb megoldási javaslatokra, melyeket e-mailben várnak az elnokseg@nyoc.hu címre.

A június 19-én megrendezett net.Wednesday kerekasztalának résztvevői ezúttal a meghatározó magyar Internet-szolgáltatók vezetői voltak: Simó György (általános vezérigazgató-helyettes, Axelero), Garai Géza (üzletfejlesztési és marketing igazgató, Euroweb), Szép Tibor (üzletpolitikai és stratégiai tanácsadó, GTS-Datanet), Pámer Róbert (vezérigazgató, Interware), Nemes Dániel (ügyvezető igazgató, telnet) – azonban a Matáv nem képviseltette magát.

A rendezvényen alkalom nyílott a távközlési liberalizáció és a szolgáltatói díjmegosztás okozta változások és problémák, valamint a kedvezményes Internet-szolgáltatási díjak megszűntetése után kialakult piaci helyzet megvizsgálására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom