Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb partneri címet nyert el a Montana Rt.

Dotkom

Újabb partneri címet nyert el a Montana Rt.

´SAP Services and Channel Services Partner´-i minősítést kapott a Montana Rt.

A Montana Rt. szakmai/technikai felkészültségének köszönhetően és az eddigi, referencia színtű munkái miatt kapta meg az SAP-tól a rangos ´Services and Channel Services Partner´-i címet.

A kitüntető cím azt jelenti a Montana Rt. számára, hogy munkatársai részt vehetnek az SAP oktatási és továbbképző programjaiban, valamint az SAP fejlesztésekről első kézből értesülhetnek, egyedülálló hatékonyságot biztosítva ezzel az ügyfeleknek az SAP rendszerek révén.

A Montana Rt. mint SAP értékesítési csatorna-partner (Partners – Channel), elsősorban a kis- és középvállalatok működésére, illetve a működések optimalizálására összpontosította eddig figyelmet, a mostani szerződés aláírásával megnyílt előtte az út a nagyvállalatok felé is.. Személyre – vállalatra – szabott megoldásokat kínálnak a kis, közép- és immár nagyvállalati piac számára és jellemzően a szolgáltatások egyetlen helyről történő igénybevételét biztosítják. A partnereknek továbbá olyan értékesítési gárdát és tanácsadói szervezetet kell felállítaniuk, amely lehetővé teszi a szolgáltatások egyetlen helyen történő beszerzését, a kiértékelési és értékesítési fázistól egészen a telepítésig és a folyamatos továbbfejlesztés megvalósításáig. Az egyes SAP értékesítési csatorna-partnerek (Partner – Channel) az alábbi területeken tevékenykedhetnek:

– Value Added Reseller (VAR) – értéknövelt viszonteladó
– Sales and Service Partner SMB (SSP) – kereskedő- és szervizpartner
– Hosted Solutions – bérüzemeltetett megoldások

Az SAP partnereként így a Montana Rt. számos egyedi előnyt élvezhet, a közösen kínált szolgáltatások révén számos új üzleti lehetőség születését eredményezi és az ügyfelek széles és egyre növekvő körét érheti el.

Az egyedi igényekhez alakított kommunikációs platform kínálta előnyöket is élvezheti mostantól a Montana Rt., amelyen keresztül az SAP hozzáférést enged ismereteihez, kézikönyveihez, szoftverletöltéseket és eseményekre való regisztrációt, illetve információcserét tesz lehetővé.

Fábián László, a Montana Rt. PR és marketing igazgatója a Terminalnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a vállalat számára fontos a partneri fokozatok elnyerése, ennek érdekében a szakembergárda folyamatos képzés alatt áll.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés