Connect with us

technokrata

Az Ericsson építi ki a Guangdong Mobile IP virtuális magánhálózatát Kínában

Dotkom

Az Ericsson építi ki a Guangdong Mobile IP virtuális magánhálózatát Kínában

Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette, hogy közös projektbe kezdett a Guangdong Mobile Communications vállalattal, a China Mobile Communications egyik leányvállalatával. A projekt az első kereskedelmi többprotokollos címkekapcsolásos virtuális magánhálózat telepítésére vonatkozik a China Mobile Communications számára.

A Guangdong Mobile Communications vállalattal (GMCC) kötött szerződés értelmében az Ericsson előzetesen tesztelt és hitelesített csomagkapcsolt gerinchálózati (PBN) megoldását szállítja majd. A Juniper Networks M20-as és M10-es internetes útválasztóin alapuló Ericsson AXI 520 sorozatú IP gerinchálózati útválasztókat Guangdong tartomány kilenc városában telepítik majd (például: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai és Dongguan). A projekt beindítása megkezdődött, befejezése 2002. augusztusának végére várható.

Az Ericsson többprotokollos címkekapcsolásos (MPLS) virtuális magánhálózatot (VPN) telepít majd a GMCC jelenlegi tartományi gerinchálózatára. A projekt befejezése után a GMCC rendkívül biztonságos, MPLS-alapú VPN szolgáltatásokat kínálhat előfizetőinek.

Végpont-végpont megoldások szállítása mellett az Ericsson széles körű vevőtámogatást is nyújt majd, beleértve a tanácsadást, a rendszerintegrációt, a műszaki támogatást, a képzést és a vevőszolgálatot.

2001. februárjában az Ericsson AXI 580 és AXI 520 IP gerinchálózati útválasztókat szállított a GMCC Guangdong tartomány 22 városát összekötő gerinchálózatának kiépítéséhez. A jelenlegi MPLS-VPN megállapodás ennek a hálózati projektnek a kiterjesztése.

„Jelenlegi, második közös projektünk a GMCC-vel tovább erősíti a két vállalat együttműködését, amely a GMCC tartományi gerinchálózatának tavalyi kiépítésekor kezdődött” – nyilatkozta Jan Malm, az Ericsson kínai leányvállalatának elnöke. „A megállapodás újabb bizonyíték arra, hogy az Ericsson képes átfogó, csúcsminőségű IP-adatkommunikációs megoldásokat szállítani a hálózatüzemeltetők számára.”

Az Ericsson AXI 520 és 580 IP gerinchálózati útválasztókat rendkívül megbízható, tetszőlegesen bővíthető és gazdaságos IP-szolgáltatások nagysebességű hálózatokon történő átvitelére fejlesztették ki. A vezető ASIC technológián alapuló és a hálózatban a Juniper Networks JUNOS internetes szoftverét felhasználó útválasztók segítségével a szolgáltatók a beindítás és a támogatás egyszerűsítésével csökkenthetik tőke- és működési költségeiket. Ez lerövidíti a hálózat tervezéséhez, teszteléséhez és telepítéséhez, valamint az új IP szolgáltatások bevezetéséhez szükséges időt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp