Connect with us

technokrata

A sunrise az Ericsson MMS megoldását választotta

Dotkom

A sunrise az Ericsson MMS megoldását választotta

Az Ericsson szállít végpont-végpont MMS megoldást a sunrise svájci mobilhálózat-üzemeltető számára. A szolgáltatást július közepén indítják be.

A sunrise svájci mobilhálózat-üzemeltető az Ericssont kérte fel multimédiás üzenetkezelő szolgáltatási központja (MMS-C) szállítására, telepítésére és meglévő mobilhálózatába való integrálására. A sunrise július 15-én indítja el az MMS-t Svájcban. A hálózatfejlesztés mellett az Ericsson MMS alkalmazásokat és tartalmat is szállít a sunrise részére. A végfelhasználók már a szolgáltatás beindításakor élvezhetik olyan szórakoztató szolgáltatások előnyeit, mint például az MMS képregény és a fiatalokat megcélzó partiszolgáltatások. A szolgáltatás bevezetését követően az Ericsson és alkalmazásfejlesztő, illetve tartalomszolgáltató partnerei továbbra is szorosan együttműködnek a sunrise-zal annak érdekében, hogy az izgalmas szolgáltatások mindenkor elérhetőek legyenek a végfelhasználók számára.

„Várakozásaink szerint az MMS átütő siker lesz. Büszkék vagyunk arra, hogy a sunrise az Ericssont választotta. Ez az együttműködés nemcsak az Ericssonnak a technológia terén betöltött vezető szerepét bizonyítja, hanem rámutat szakértelmünkre olyan népszerű végfelhasználói szolgáltatások szállításában is, amelyek az MMS-hez hasonló új technológiákat sikerre viszik” – nyilatkozta Kristian Teär, a Németországgal, Ausztriával és Svájccal foglalkozó piaci egység elnöke.

„Az Ericsson vonzó tartalom- és alkalmazás-termékválasztéka, illetve kiváló műszaki megoldása révén egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy kivételes élményeket nyújtson végfelhasználóink számára” – jelentette ki Allan Jakobsen, a sunrise mobilrészlegének marketingigazgatója.

Az Ericsson úttörő szerepet tölt be az MMS terén: világszerte több mint 80 MMS tesztrendszert állított fel, és mindezidáig több mint 20 kereskedelmi MMS szerződést nyert el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle