Connect with us

technokrata

A HP nyilvánosságra hozta globális marketingügynökségei nevét

Dotkom

A HP nyilvánosságra hozta globális marketingügynökségei nevét

Alig egy hónappal az új HP működésének megkezdése után, a vállalat hivatalosan is nyilvánosságra hozta globális reklámpartnereinek nevét.

Az integrációs folyamat fontos mérföldkövéhez érkezve, a HP (NYSE: HPQ) hivatalosan is nyilvánosságra hozta globális reklámpartnereinek nevét. A nemzetközi márkareklám-tevékenység vezető ügynöksége a jövőben a San Franciscó-i Goodby, Silverstein & Partners. A termékek és megoldások reklámozását a Publicis Groupe Worldwide globális hálózatának tagvállalatai végzik. A hirdetések és reklámok médiaelhelyezéséért a világon mindenütt az OptiMedia felel. A korábbi interaktív ügynökségi megbízások változatlanul érvényben maradnak.

A bejelentésre alig egy hónappal az új HP működésének hivatalos megkezdése után került sor. A fúzió előtt mindkét vállalat külön reklámügynökség-hálózat segítségével valósította meg nemzetközi marketingprogramjait. „Az ügynökségi támogatás összevonása alapvető szerepet játszik az egységes márkaarculat és kommunikáció megteremtésében” – mutatott rá Gary Elliott, a HP marketingkommunikációért felelős elnökhelyettese.

A fenti ügynökségek kiválasztásakor a globális jelenlét mellett a vállalati és végfelhasználói marketing, a kreatív stratégia és kivitelezés, valamint az üzleti információs és kutatási képességek színvonala számított kiemelt szempontnak.

„Partnereink kiválasztása jelentette az első, kritikus fontosságú lépést az új vállalat marketingképességeinek integrálása felé” – hangsúlyozta Elliott. „A mai bejelentést követően végre hozzáfoghatunk első fontos márkaépítő és reklámkampányunk kidolgozásához, amelynek megvalósítását az év második felében tervezzük.”

A fúzió előtt a Foote, Cone & Belding (FCB) Worldwide volt a Compaq hivatalos ügynöksége. Az FCB augusztus elején adja át a folyamatban lévő reklámfeladatokat az újonnan kiválasztott cégeknek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle