Connect with us

technokrata

Következmények nélkül felmondható a határozott idejű ISDN2

Dotkom

Következmények nélkül felmondható a határozott idejű ISDN2

A Matáv közleményben értesítette a 2002. április 30. előtt határozott idejű lakossági ISDN2 szerződést kötött ügyfeleit, hogy lehetőségük van a vállalt kötelezettségek alóli felmentésre 2002. július 1. és augusztus 1. között.

A Matáv azon ügyfelei, akik 2002. április 30. előtt határozott idejű lakossági ISDN2 szerződést kötöttek a Matávval, és vonalukon a 2002. július 1-jén megszűnő kedvezmények kihasználásával interneteztek, részükre a távközlési óriás 2002. július 1. és augusztus 1. között biztosítja a határozott idejű ISDN2 szerződésben vállalt kötelezettségek alóli felmentés lehetőségét.

Így az előfizetőknek lehetőségük van a fenti időszakban – amennyiben a továbbiakban nem akarják az ISDN2 szolgáltatás párhuzamos kommunikációs lehetőségét kihasználni – a szerződés jogkövetkezmények nélküli felmondására, vagy visszatérhetnek a korábbi, egy vonal használatát biztosító határozatlan idejű szerződéshez.

A Matáv lépése azért vált szükségessé, mert többen jogi lépéseket helyeztek kilátásba a részvénytársaság ellen, ugyanis az olcsó ISDN-elérések megkötésére a Mindenkinek csomag és a 150 Ft-os kedvezmény ösztönözte az előfizetőket, azonban a július 1-jétől megszűnő lehetőségeket senki sem kalkulálta bele a szerződésekbe.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle