Connect with us

technokrata

Norvég és kínai együttműködés az eLinux platform népszerűsítésére

Dotkom

Norvég és kínai együttműködés az eLinux platform népszerűsítésére

A norvég Trolltech stratégiai együttműködést kötött Kína első számú Linux-disztribútorával, a Red Flag Linuxszal.

A Trolltech és a Red Flag Linux néhány napja jelentették be stratégiai partnerkapcsolatuk létrejöttét, mely során Linux platformok kialakításában, fejlesztésében és terjesztésében működnek együtt.

„Büszkék vagyunk arra, hogy aláírtuk ezt az együttműködési megállapodást” – fűzte hozzá az eseménnyel kapcsolatban Haavard Nord, a Trolltech elnök-vezérigazgatója. „Szövetségünk azért olyan erős, mert vállalataink technológiái megfelelően kiegészítik egymást. A Red Flag Linux, a Qt és a Qtopia egy olyan platformot alkotnak, amelynek alkalmazása az eszközgyártók mellett a szoftver-cégek számára is előnyös, hiszen nemcsak bővíthető, de egyedi igények szerint testre is szabható.”

A stratégiai együttműködési megállapodás szerint a közeljövőben egy Qt technológiai központ is létrejön a Red Flag pekingi intézményében, ahol a TrollTech termékeivel kapcsolatos kereskedelmi, oktatási és kutatási igényekkel foglalkoznak a szakemberek, a TrollTech kínai ügyfelei számára megfelelő képzéssel, valamint szolgáltatások nyújtásával.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle