Connect with us

technokrata

Az IBM újabb nagyméretű megrendelést kapott

Dotkom

Az IBM újabb nagyméretű megrendelést kapott

Az autógumikat gyártó Goodyear Europe teljes szerverparkját és informatikai részlegét átadja az IBM Global Services-nek.

Az autógumi-gyártó Goodyear európai központja a Goodyear Europe úgy döntött, hogy teljes szerverparkját, valamint az egész informatikai részlegét az IBM Global Services irányítása alá engedi. Ezzel a cég kibővíti az 1996-ban kötött Outsourcing szerződést, mely akkoriban még csak részleges kontrollt engedett át az IBM-nek. Az új szerződés azonban nemcsak a meglevő nagyszámítógépeket, hanem fejlesztéseket, új alkalmazásokat, új hardverkomponenseket is magába foglal. A szerződés futamideje 5 év, ezalatt az IBM napi 24 órás felügyeletet és folyamatos működést garantál.

A Goodyear ezáltal az üzemeltetési költségek terén jelentős összegeket takarít meg, valamint biztos lehet benne, hogy rendszerei mindig a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalat képviselik. A számítógépközpont a luxemburgi Colmar Bergből szolgálja ki a körülbelül 3.000 alkalmazottját.

Az elmúlt 6 évben bebizonyította az IBM Global Services, hogy helyt tud állni követelményeinknek és azonosulni képes céljainkkal. Az új szerződéssel elégedettségünket kívántuk kifejezni – fejtette ki véleményét Kenneth M. Tweedie, a Goodyear informatikai részlegének igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle