Connect with us

technokrata

Új, Windows-ellenes Apple reklámkampány

Dotkom

Új, Windows-ellenes Apple reklámkampány

Az Apple új, 50 millió dolláros reklámkampányában Mac felhasználókat szólaltat meg, akik Windows operációs rendszerről tértek át Mac OS-ra.

A reklámban szereplő személyek nem színészek – magyarázza Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója – hanem valódi felhasználók, akik saját szavaikkal mesélnek tapasztalataikról és a Mac operációs rendszerre való áttérésről. Egyre többen fontolgatják a Mac Os-re történő váltást, nekik segíthet a döntésben a megszólaltatott hétköznapi emberek véleménye.

A kampányban tévéreklámok az amerikai csatornákon, újsághirdetések, valamint egy külön weboldal szerepel. A reklámokban egy rendszergazda, egy programozó, egy író, egy grafikus, egy üzletember, egy DJ és egy forgatókönyvíró mesél Windowsos és Mac-es tapasztalatairól. A kampány mérete az 1998-as Think different kampányhoz hasonlít majd.

Az új kampány jelmondatai többek között: Az én Mac-em egyszerűen csak működik!, a PC-mmel dolgozni olyan volt, mint bennragadni egy rossz párkapcsolatban.

Az Apple Magyarország jelenleg országos bemutató körúton népszerűsíti a nyugaton már nagy sikert aratott új iMac-et, valamint egyéb termékeit, a bemutató június 20-án érkezik Budapestre. A termékismertetők mellett kép- és hangfeldolgozással kapcsolatos előadásokat is hallhatunk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle