Connect with us

technokrata

Megbízható és biztonságos IT infrastruktúra a Montanától

Dotkom

Megbízható és biztonságos IT infrastruktúra a Montanától

A Montana Rt. és partnerei, a Cisco Systems Magyarország és az új HP szakmai nap keretében ismertette az általuk ajánlott minőségi infrastruktúra kiépítésének és biztonságos fenntartásának lehetőségeit.

A Montana Napok keretén belül a résztvevők megismerkedhettek a Montana által ajánlott minőségi infrastruktúra kiépítésének és biztonságos fenntartásának lehetőségeivel is.

A rendezvényeken megjelent szakmai előadók esettanulmányok keretében mutatták be a korszerű informatikai hálózatok, a minőségi infrastruktúra és az ehhez kapcsolódó biztonsági kérdésekről szerzett tapasztalataikat, személyes konzultációk során pedig már bevált és testreszabott megoldásokat kínáltak a cégek számára.

Emellett a Montana Rt. új szolgáltatás csomagokat is bemutatott az érdeklődő szakemberek számára. Olyan csomagok kerültek bevezetésre, mint az adatvédelmi csomag, a mentési rendszerek, katasztrófaterv és vírusvédelmi csomag, a Windows 2000 upgrade csomag, a Windows 2000 bevezetési csomag, a magas rendelkezésre állási csomag, valamint a rendszermenedzsment csomag.

Ezek a csomagok megkönnyítik egy adott rendszer támadható felületeinek felderítését, segítségükkel bármilyen nem várt esemény bekövetkeztekor (pl. földrengés) az adatok visszaállíthatóak lesznek, különböző mentési módszerek – mentési rendszerek kidolgozása válik könnyen megoldhatóvá.
A Windows 2000 környezetben bevezetett új funkciók mind olyan előnyöket nyújtanak, amelyek nemcsak a rendszergazdák, hanem a felhasználók mindennapi munkáját is megkönnyítik.

A Montana Napok rendezvénysorozat keretében az érdeklődők első kézből hallhattak az új HP termék portfoliójáról, Molnár Imre előadásában. Mint a szakember elmondta: „A márkastratégiája kialakításakor az vezérelte az új HP-t, hogy minden területen a legversenyképesebb termékek maradjanak meg, annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legtöbbet profitálhassanak a két cég hagyományaiból, a HP és a Compaq márkanév és a technológia terén elért eredményeiből.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp