Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC új, hálózatra csatlakozó tárolási rendszerek és szoftverek partnerprogramja

Dotkom

Az EMC új, hálózatra csatlakozó tárolási rendszerek és szoftverek partnerprogramja

Az egyedi, partnerekkel közös ügyfélszolgálat és az E-Lab minősítés a lehető legmagasabb hasznos üzemidőt és rendkívüli ROI-t ígér a vásárlók számára.

Az EMC Corporation, a hálózatra csatlakozó tárolási (NAS-) rendszerek és szoftverek a világon legnagyobb gyártója bemutatta új ügyféltámogatási és technológiai minősítési programját, amelynek célja, hogy a vásárlók hatékonyabban implementálhassák NAS alapú alkalmazásaikat, illetve hogy a támogatás és az alkalmazások rendelkezésre állásának a lehető legmagasabb szintjét valósítsák meg.

Az EMC NAS Partner Program keretében az EMC a világ legnagyobb alkalmazásfejlesztő, vírusellenes szoftvergyártó, termékéletciklus-felügyeleti (PLM), hálózati és egyéb vállalatokkal működik együtt. Az EMC NAS Partner Program egyedi jellemzője az EMC és a partnerek közös, együttműködő támogatási szerződései (CSA-k). E szerződések biztosítják az együttműködő szervizt, a közös eszkalációt és a gyors, kölcsönös választ annak érdekében, hogy a vásárlók számára biztosítsák az alkalmazások legmagasabb szintű rendelkezésre állását és hasznos üzemidejét.

Az EMC kibővíti híres E-Lab Tested(tm) programját, amelynek keretében bevizsgálja és minősíti a legfontosabb NAS alapú alkalmazásokat az EMC iparágvezető NAS megoldásaival történő együttműködést illetően. A tesztek az EMC mintegy 1200 négyzetméteres NAS Competency Centerében, a massachusetsi Southboróban kerülnek végrehajtásra. A minősítési program és az E-Lab Tested embléma további biztonságot nyújt a vásárlók számára a kölcsönös együttműködéssel kapcsolatban; segít az implementáció felgorsításában és a kockázat csökkentésében. Az új program tagjai: az Aelita Software Corp., a Cisco Systems, Inc., a Citrix Systems, Inc., a CommVault Systems, Inc., az EDS PLM Solutions, a Legato Systems, Inc., a Network Associates, a Precise Software Solutions, a PTC, a Quest Software, Inc., a Rational Software Corp., a Small Wonders Software, a Sophos Plc és a Trend Micro, Inc.

„A vállalati tárolóeszköz-felhasználók egyre nagyobb teljesítményű NAS-okat telepítenek, amelyek komoly terhelést rónak a meglévő IP hálózatokra és tárolási infrastruktúrára” – jelentette ki John S. Webster, a Data Mobility Group alapítója és vezető elemzője. „Ez komoly kihívásokat jelent azok számára, akik csökkenteni kívánják a bonyolultságot, enyhíteni a kockázatokat és gyors megtérülést várnak a NAS-befektetéstől – ráadásul mindezt egyszerre. Az EMC NAS Partner program pontosan a bonyolultság és kockázat csökkentését célozza meg azáltal, hogy előre meghatározott alkalmazáskörnyezetekhez bevizsgálja és minősíti a konfigurációkat, illetve hogy együttműködő szervizszerződéseket alakít ki az értékesítésben résztvett gyártókkal.”

Soni Jiandani, a Cisco Systems Storage Technology csoportjának a marketingért felelős alelnöket így nyilatkozott: „A hálózati technológiák, például a Gigabit Ethernet kapcsolatok és az intelligens hálózati szolgáltatások, mint a magas rendelkezésre állás, szolgáltatásminőség (QoS) és biztonság, kritikus szerepet játszanak a NAS alkalmazások hatékony biztosításában. A Cisco technológiáit és vezető szerepét e területeket egyesítve az EMC-ével e program keretében, ismét igazolhatjuk, hogyan működünk együtt annak érdekében, hogy vállalati vásárlóink egyszerűen üzembe helyezhető megoldásokhoz jussanak.”

A Gartner Dataquest szerint az EMC 2001-es 48,6 százalékos bevételi arányával vezeti a teljes NAS-piacot, közel tizennégy százalékkal lehagyva az előző piacvezetőt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés