Connect with us

technokrata

Új fejlesztői program a vezeték nélküli megoldások népszerűsítésére

Dotkom

Új fejlesztői program a vezeték nélküli megoldások népszerűsítésére

Az IBM és az Intel egyesítette erőit a páneurópai vezeték nélküli megoldások építése érdekében.

Az IBM és Intel bejelentette, hogy a két cég közös programmal tervezi felgyorsítani a vezeték nélküli alkalmazások és szolgáltatások fejlesztését. A páneurópai kezdeményezés célja, hogy olyan vezeték nélküli megoldások szülessenek, amelyek gyors befektetés-megtérülést kínálnak a vezeték nélküli e-business piacon.

A kezdeményezés az IBM és az Intel meglévő kapcsolatának kiterjesztése, amelynek keretében nyílt szabványokra épülő megoldásokat készítenek a vezeték nélküli hardver- és szoftverfejlesztők számára. A munka a Helsinkiben működő IBM Mobile e-business Partner Innovation Centre-ben (MPIC), illetve a svédországi Stockholmban működő Intel Wireless Competence Centerben folyik.

A program keretében a független szoftvergyártók új, nagyteljesítményű, vezeték nélküli, az IBM WebSphere platformjával, illetve az Intel-architektúrájú eszközökkel – az Intel Itanium és Xeon processzorcsaládra épülő szerverekkel, az Intel Pentium 4 processzorcsaládra épülő kliensekkel és az Intel Personal Internet Client Architecture-re épülő vezeték nélküli mobil kliensekkel – együttműködő integrált megoldásokat készítenek, forgalmaznak és helyeznek üzembe.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom