Connect with us

technokrata

Portocom Multimagic: mindenhez csatlakoztatható

Dotkom

Portocom Multimagic: mindenhez csatlakoztatható

A Portocom Multimagic noteszgépet akár plazmatévével, videokamerával vagy projektorral is össze lehet kötni.

A MultiMagic notebookot a legmodernebb technikai eszközök csatlakoztatására is felkészítették. Összeköthetjük hagyományos, vagy akár plazma televízióval, video-projectorral, videokamerával, digitális fényképezőgéppel, mikrofonnal, fejhallgatóval és LCD képernyővel is. A gépben beépített sztereo mikrofon, és 2 darab hangszóró is található. A CD a gép összehajtott állapotában is hallgatható.

Az 1,44-es floppy-meghajtón kívül az alapgép tartalmazhat vagy egy CD-meghajtót, DVD-olvasót, CD író-újraírót, vagy egy kombinált DVD olvasó/CD író meghajtót is. A legjobb képminőség elérése érdekében két képernyőméret közül lehet választani. A 14.1″-os TFT kijelző XGA felbontást biztosít (1024×768 képpont), a 15.1″-os TFT kijelző pedig a SXGA+ felbontással párosul (1400×1050 képpont). A MultiMagic méretei 315 x 277 mm, a gép teljes vastagsága nem haladja meg a 35 mm-t. Ez különlegesen vékony méret a minden meghajtót az alapgépben tartalmazó notebook típusok között.

A Multimagic modell 1 GHz-es mobil Intel Pentium III, és 667 MHz-es mobil Celeron processzorral is rendelhető, S3 Twistler grafikus vezérlővel rendelkezik, vastagsága csupán 38 mm, tömege 3,27 kilogramm, üzemideje pedig legalább 2,5 óra. A Portocom Multimagic ára most nettó 415 ezer forint helyett nettó 349 ezer forint.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin