Connect with us

technokrata

A legjobb magyar banner

Dotkom

A legjobb magyar banner

Befejeződött a bannerverseny.

Az elmúlt esti díjátadással zárult a Vivendi V-net második alkalommal megrendezett, immár hagyományossá váló animált GIF és flash bannerkészítő versenye.

A beérkezett pályamunkákat Papp Attila, az SWF.hu flashportál alapító-főszerkesztőjének vezetésével 5 tagú zsűri, illetve a közönség értékelte. Ennek eredményeképpen az értékelés alapján 2 hivatalos győztes és egy közönségdíjas pályamű került ki, továbbá a zsűri döntése alapján elismerték a legfiatalabb versenyző munkáját is.

A zsűri döntése alapján kialakult végső sorrend a következő.

1. Velykovits Zsolt

2. Urbán Ágnes

3. Bódis Róbert
4. Hahn Zsófia
5. Léber János.
6. Dékány Attila
7. Kótai Kristóf
8. Tisza Károly Attila
9. Köller Balázs

Az első helyezett Velykovits Zsolt Macromedia Flash MX programcsomagot, a második helyezett Urbán Ágnes pedig 1 éves ingyenes Vivendi V-net Master (jó név!) előfizetést nyert. A közönségdíjat Léber János, a mezőny legfiatalabb tagjának járó elismerést pedig a 15 éves Kótai Kristóf kapta.

A verseny szervezője, a Vivendi Telecom Hungary képviseletében, illetve a zsűri tagjaiként a díjátadáson Oggolder Emőke on-line kommunikációs fõmunkatárs, Szabó Szergej termékfejlesztési igazgató és Fejes Tibor Internet termékfejlesztési osztályvezető adta át a nyereményeket.

Kérdésemre elmondták, hogy örömteli meglepetés volt a versenyre érkezett pályaművek nagy száma – melyek készítőinek nagy része vidékről nevezett. További meglepetést okozott, hogy immár nem csak férfiak, hanem hölgyek is versenybe szálltak – méghozzá nem is akárhogyan, hisz a másodiknak járó díjat a szebbik nem egyik valóban szép képviselője vehette át.

A verseny jövőbeni világméretű kiterjesztésének lehetőségeként egyébként szóba került az is, hogy talán nemzetközileg is jól ˝használható˝ nyereményt kellene kínálni – például egy űrutazást. A nagyjából 20 millió dolláros fődíjat azonban – költségvetési okokra hivatkozva – elvetették a VTH képviselői…Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom