Connect with us

technokrata

Dotkom

Xerox Office

Egyesült erő.

A Xerox megerősítette az új ”Office” divízióra vonatkozó információkat, amely szerint a Xerox egyesíti az Office Printing Business (OPB) és az Office Solutions Group üzletágat (OSG). Az „Office” a jövőben ezen két üzletág termékeinek értékesítését végzi. Az „Office” várhatóan jelentősen növeli az európai viszonteladók – ezzel együtt a Xerox Corporation – árbevételét 2002-ben, és lehetővé teszi az üzlet fokozott összpontosítását és racionalizálását.

Rod Roderickset, a Xerox OPB Europe volt elnökhelyettesét nevezték ki a Xerox Office Europe elnökhelyettesévé és vezérigazgatójává. Ő úgy nyilatkozott, hogy “ez a lépés megerősíti a Xerox pozícióját vezető irodatechnológia-újító szerepében, és lehetővé teszi számunkra, hogy figyelmünket a piacon megjelenő új kínálatra és platformokra fordítsuk.”

A Xerox közvetett csatornákat fog használni az Office-termékek piacra vitelére, és az “Office” továbbra is foglalkoztatja az értékesítési csatornához tartozó partnereket ezen csatornák kiépítésében és erősítésében. Az ”Office” szándéka, hogy továbbra is felhasználja az informatikai forgalmazók Európa-szerte meglévő hálózatát.

Anne Mulcahy, a Xerox elnök-vezérigazgatója állítása szerint 2002 lesz a Xerox legjelentősebb éve az utóbbi évtizedben a piacra dobott új ajánlatok és platformok tekintetében. A hangsúly három speciális területre helyeződik: Nagyteljesítményű berendezések, Szolgáltatások és az Office.

A Nagyteljesítményű berendezések olyan rendszerek és megoldások meghatározott sorát jelenti a Xerox DocuColor iGen3 vezetésével, amely a Xerox számára a piaci lehetőségek bővítését ígéri a digitális nagyteljesítményű nyomdagépek piacán.

A Szolgáltatások piacára az évi 31 százalékos növekedés jellemző. Ez magában foglalja a szaktanácsadást, valamint a szolgáltatás fejlett képalkotási technológia, tudás, tartalom és dokumentumkezelés révén történő megvalósítását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom