Connect with us

Hirdetés

technokrata

Treo 90: új tenyérgép a Handspringtől?

Dotkom

Treo 90: új tenyérgép a Handspringtől?

Nem hivalatos információk szerint a Handspring nemsokára új tenyérgéppel fog megjelenni a piacon.

A tenyérgépekkel foglalkozó PDABuzz.com portál fórumában látott napvilágot néhány nem túl jó minőségű kép, és némi információ a Handspring bizonyos Treo 90-es nevet viselő új termékéről.

Mint ismeretes, a Handspring elnök-vezérigazgatója, Donna Dubinsky nemrégiben, a vállalat negyedéves eredményeinek ismertetésekor említést tett arról, hogy tervbe van véve egy, a Treo kommunikátorokhoz nagyban hasonló, ám a hagyományos kéziszámítógépekhez közelebb álló modell megjelentetése. Ha minden igaz, ez a modell a Treo 90-es lesz.

Annak ellenére, hogy az új modell is a Treo nevet fogja viselni, a 90-es típusszámú változat nem lesz felvértezve sem mobiltelefon-, sem pedig WLAN-funkciókkal. A Treo 90-es gyakorlatilag egy olyan Visor kéziszámítógép lesz, amely integrált billentyűzettel lesz felszerelve. A kisméretű billentyűzet a sokak által nem kedvelt Graffiti beviteli felületet fogja leváltani. Az eszköz 12 bites színes kijelzővel lesz felszerelve, belsejében pedig egy 33 MHz-es processzor (vélhetően egy Motorola Dragonball), és 16 MB memória kap majd helyet.

Noha a korábbi Handspring Visor tenyérgépek fő jellemzői közé tartozott a Springboard névre keresztelt bővítőhely, az egyik Treo-n, így a Treo 90-esen sem lesz megtalálható, a felhasználóknak meg kell elégedniük egy darab SD/MMC memóriakártya-bővítőhellyel. Az eszköz méretei a nem hivatalos adatok szerint: 106,7×71,12×5,08 mm, tömege 113,4 gramm. A Handspring Treo 90 várhatóan még a második negyedév folyamán, talán még ebben a hónapban piacra fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés