Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezetőváltás a Microsoftnál

Dotkom

Vezetőváltás a Microsoftnál

Fontos vezetőcserék zajlottak illetve vannak tervbe véve a Microsoft magyarországi leányvállalatánál.

2002. április 1-től Fehérvári József tölti be a Microsoft Magyarország nagyvállalati kereskedelmi igazgatói tisztségét, míg a korábbi, megbízott igazgató, Tordai Balázs a Stratis Kft-nél folytatja szakmai karrierjét. Fehérvári József huszonöt éves szakmai tapasztalat megszerzése után csatlakozott a Microsofthoz. Legutóbb a Compaq Magyarország kereskedelmi vezetője, azt megelőzően pedig a Prince Waterhouse Coopers Dynasoft Rt. pénzügyi szolgáltatási üzletágának igazgatója volt.

2002. június 1-től Gaál Pétert, a Microsoft Magyarország marketing igazgatóját a cég üzletfejlesztési és kommunikációs igazgatójává nevezték ki. Gaál Péter két és fél éve dolgozik a vállalatnál, azt megelőzően az IBM SSD kommunikációs igazgatója volt.

Ugyancsak 2002. június 1-től Székely Tamást nevezték ki a Microsoft Magyarország marketing igazgatójának. Székely Tamás a leányvállalatnál négy évvel ezelőtt partner menedzserként kezdte pályafutását, majd a cég OEM üzletágáért felelős hazai vezetőként folytatta tevékenységét.

A Microsoft magyarországi piaci sikerei és a cég folyamatos növekedése nyomán végrehajtott személyi változások, a cég meggyőződése szerint, tovább erősítik a leányvállalat piaci pozícióit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés