Connect with us

technokrata

Vezetőváltás a Microsoftnál

Dotkom

Vezetőváltás a Microsoftnál

Fontos vezetőcserék zajlottak illetve vannak tervbe véve a Microsoft magyarországi leányvállalatánál.

2002. április 1-től Fehérvári József tölti be a Microsoft Magyarország nagyvállalati kereskedelmi igazgatói tisztségét, míg a korábbi, megbízott igazgató, Tordai Balázs a Stratis Kft-nél folytatja szakmai karrierjét. Fehérvári József huszonöt éves szakmai tapasztalat megszerzése után csatlakozott a Microsofthoz. Legutóbb a Compaq Magyarország kereskedelmi vezetője, azt megelőzően pedig a Prince Waterhouse Coopers Dynasoft Rt. pénzügyi szolgáltatási üzletágának igazgatója volt.

2002. június 1-től Gaál Pétert, a Microsoft Magyarország marketing igazgatóját a cég üzletfejlesztési és kommunikációs igazgatójává nevezték ki. Gaál Péter két és fél éve dolgozik a vállalatnál, azt megelőzően az IBM SSD kommunikációs igazgatója volt.

Ugyancsak 2002. június 1-től Székely Tamást nevezték ki a Microsoft Magyarország marketing igazgatójának. Székely Tamás a leányvállalatnál négy évvel ezelőtt partner menedzserként kezdte pályafutását, majd a cég OEM üzletágáért felelős hazai vezetőként folytatta tevékenységét.

A Microsoft magyarországi piaci sikerei és a cég folyamatos növekedése nyomán végrehajtott személyi változások, a cég meggyőződése szerint, tovább erősítik a leányvállalat piaci pozícióit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom