Connect with us

technokrata

Saját Yahoo! portál vállalatoknak

Dotkom

Saját Yahoo! portál vállalatoknak

A Sun Microsystems és a Yahoo vállalati portálok népszerűsítését célzó szövetségre lépett.

[sajtóközlemény] A világ egyik vezető rendszer- és megoldásszállítója, a Sun Microsystems, és tartalomszolgáltatója, a Yahoo!, megállapodást kötött arra, hogy a mai modern üzleti alkalmazások és a személyre szabott információ elérésének összehangolása révén új vállalati portálkörnyezetet kínáljanak. A megoldás lényege, hogy a Sun ONE Portal Server funkcionalitását a Yahoo! személyre szabott tartalmával és szolgáltatásaival egészítik ki.

A Nielsen/NetRating nemzetközi piackutató cég márciusi felmérése szerint a vállalati munkahelyek 72,9 százalékánál rendszeresen használt Yahoo! a vállalati alkalmazásokkal kiválóan integrálható.

A kommunikációt felgyorsító, a termelékenységet növelő vállalati portálok egyre népszerűbbek, azonban a befektetések értékének maximális kiaknázásához, a portálok lehető legszélesebb körű alkalmazásához megfelelő tartalomra és vonzó megjelenésre van szükség. Éppen ezért a megállapodás értelmében mostantól a Sun ONE Portal Server vásárlói 120 napig ingyenesen próbálhatják ki a My Yahoo! Enterprise Edition 25 országból származó, 13 nyelven olvasható, több mint 2000 különféle tartalomforrását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom